Zilele Carierei la Luxoft, între 24 şi 29 martie

Între 24 și 29 martie vor avea loc Zilele Carierei la Luxoft. În cadrul evenimentului, Luxoft Holding, unul dintre furnizorii de vârf de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către o bază de clienţi globali, recrutează 45 de ingineri software, atât programatori cât şi project manageri, informează un comunicat de presă oficial, remis Manager Express.

Cele 45 de poziţii deschise se adresează programatorilor cu experinţă în tehnologiile Oracle şi Java, dar şi project managerilor cu experinţă în managementul livrării proiectelor IT şi analiză de business. Pentru a eficientiza la maximum procesul de selectare, candidaţii vor primi răspunsul în ziua interviului.

„În 2014, continuăm planurile de extindere a echipei Luxoft România, pe fondul dezvoltării proiectelor din zona financiară, care se află într-o creştere continuă. Prin evenimentul de recrutare ne propunem crearea unei echipe de experţi care să gestioneze cel mai recent proiect al Luxoft”, a declarat Bogdan Pelinescu, Managing Director Luxoft România.

„Propunem o adevărată oportunitate de carieră prin Zilele Carierei la Luxoft, eficientizând procesul de recrutare atât pentru candidaţi cât şi pentru companie. Practic, candidaţii vor avea de parcurs doar două etape: înscrierea pe luxoft.com/cariere şi interviul cu unul din specialiştii noştri în HR, în cadrul evenimentului, urmând ca, până la sfârşitul zilei, să primească răspunsul din partea noastră”, a declarat Monica Vieriţa, HR & Operations Director Luxoft România.

Totodată, Luxoft lansează şi un program de recomandări externe pentru poziţiile deschise, prin care orice persoană poate recomanda un candidat. Pentru recomandările finalizate cu o angajare se va oferi o primă în valoare de 3.500 de lei brut.

Luxoft România are în prezent o echipă de 800 de persoane şi este a treia filială ca număr de angajaţi din cele 15 centre de dezvoltare şi 20 birouri operate de Grup în Europa Centrală şi de Est.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •