ATBS: un spectacol automotive pentru împătimiții volanului

ATBS: un spectacol automotive pentru impatimitii volanului

Dacă ești un împătimit de motoare și adrenalină, atunci nu îți face planuri pentru weekend-ul 10 – 11 iunie, pentru că la București va avea loc Auto Total Businesss Show 2017. Cea de-a șasea ediție a evenimentului promite show-uri de acrobații periculoase, motoare turate la maxim, gadgeturi revoluționare și noutăţi din domeniul pieselor auto originale. De asemenea, va fi organizat și un aftermarket, la Romexpo (Pavilionul Central).

ATBS este cel mai mare eveniment automotive din România dedicat producătorilor de gen, precum și echipamentelor pentru service-uri. Evenimentul este organizat de către AD Auto Total, în parteneriat cu Romexpo și Camera de Comerț a României.

Surpriza principal va fi prezența celor de la Lords of Gravity, una dintre cele mai faimoase echipe acrobatice de Slam Dunk din Europa. Aceasta a devenit celebră după ce a reușit să stabilească un record pentru „slam dunk-ul marcat de la cea mai mare distanţă” (7,55 metri), în cadrul NBA Europe Live Tour 2012, la Berlin. „Lords of Gravity” a făcut spectacol la diverse competiții din toate colţurile lumii, inclusive la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, meciuri NBA şi Bundesliga.

ATBS va avea și demonstrații de Drift games, la care vor participa cei mai talentați piloți din Campionatul Național de Drift. Spectacolul va fi completat de trickuri moto, acrobaţii pe două roţi executate de Angyal Zoltan, campion mondial la stunt riding și deținătorul mai multor titluri europene.

Totuși, pentru că este weekend, organizatorii au pregătit activități și pentru cei mai mici dintre spectatori. Câteva dintre acestea sunt pereții de escaladă cu trasee pentru toate nivelurile sau zona de karting special amenajată.

În cupola Pavilionului Central, peste 135 de expozanți, cei mai mari producători din domeniu, vor expune ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații tehnologice și demonstrații tehnice. Direct de pe marile ecrane, Jaguarul F-TYPE R cu care legendara cascadoare Debbie Evans s-a confruntat cu Michelle Rodriguez în blockbusterul Fast & Furious 8 va fi expus pentru fanii seriei la standul Castrol.

Programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 10-11 iunie 2017, între orele 10.00 și 18.00, iar prețul unui bilet de acces este de 30 de lei. Copiii sub 7 ani şi persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit.

Anul trecut, AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2016 a înregistrat 38 000 de vizitatori, un record de audiență, iar în 2017 a organizat deja o primă ediție la Iași.

Sursă imagine: pixabay.com