Descoperă vinurile din România

Descoperă vinurile din România

În perioada 14-16 mai, Revino.ro și CrameRomania.ro organizează salonul de vinuri REVINO – Descoperă vinurile din România în București pentru a aduna în același loc iubitorii de vinuri și persoanele care doresc să îl descopere cu oamenii care le produc. Astfel, într-un cadru select și elegant, vizitatorii vor putea degusta dintre cele peste 100 de vinuri și vor putea participa la masterclass-uri susținute de specialiști români, dar și străini.

“Vrem să oferim vizitatorilor o experiență completă, să poată degusta vinuri premium, să participe la masterclass-uri care să le mărească aria de cunoștințe despre vin și să afle detalii despre cum pot vizita cramele din România.” spune Alina Iancu, fondator ReVino.ro și CrameRomânia.ro. “Obiectivul principal este să contribuim intens la creșterea turismului viticol din țara noastră astfel încât să fie în vizorul cât mai multor turiști.”

Pentru a ajuta publicul să descopere vinurile produse în România și nu numai, la evenimentul REVINO – Descoperă Vinurile din România vor fi susținute o serie de masterclass-uri cu teme diverse. Invitata specială a evenimentului este Christy Canterbury, Master of Wine, care vine din Statele Unite ale Americii special pentru a împărtăși iubitorilor de vinuri informații pe care le-a adunat de-a lungul timpului și de care participanții vor putea beneficia în viitor.

Citeşte şi Câte crame din România practică turismul viticol

“Aducem în același loc 18 crame din România, dar pe langa vinurile locale, vizitatorii le vor putea degusta și pe cele internaționale cu proveniență din țări precum Italia, Spania, Austria și Argentina.” continuă Alina Iancu.

De asemenea, în perioada evenimentul, între 14 și 16 mai, mai multe locații partenere din București vor organiza evenimente conexe astfel încât iubitorii de vinuri de beneficieze de experiențe complete de dimineața până seara.

Pentru evenimentul REVINO – Descoperă vinurile din România, biletele se încadrează între 50 și 200 lei, iar lista completă cu crame prezente care vor pune la dispoziția vizitatorilor peste 100 de vinuri premium este:

 1. Crama Petro Vaselo
 2. Crama Oprișor
 3. Crama Tatal și Fiul
 4. Cramele Recaș
 5. Crama Bauer
 6. Crama Stirbey
 7. Crama Avincis
 8. Vinorama (impotator)
 9. Casa de vinuri Cotnari
 10. Crama Carastelec
 11. Crama Corcova Roy & Dambovinceanu
 12. Licorna Winehouse
 13. Casa de Vinuri Ștefănești și Rifco (importator)
 14. Crama Basilescu
 15. Crama Liliac
 16. Crama Villa Vinea
 17. Crama Averești
 18. Crama Viile Metamorfosis
 19. Crama surpriza – se lansează la eveniment
 •  
 •  
 •  
 •  
 •