Comunitatea directorilor financiari se întâlnește la CFO Forum 2014, ediția a IV-a

CFO Forum 2014

Evenimentul Chief Financial Officers Forum 2014, ediția a IV-a, organizat de Medien Conferences și susținut de ACCA, Transfond, PwC și Romanian Software, va avea loc pe 16 aprilie 2014, la Hotel Intercontinental.

CFO Forum 2014, dedicat directorilor economici, va începe la ora 9:30 și se va termina la ora 13:00.

Într-o economie cu reguli noi, directorul financiar (CFO) a devenit deja elementul-cheie în cadrul companiilor, transformarea funcției financiare impunând o nouă abordare și noi exigențe cu privire la performanțele acesteia.

Citește și Dialogurile Manager Express – Experiența Clientului

Fiscalitatea și legalitatea cu care se confruntă mediul de afaceri din România, nevoia expertizei CFO-ului în cadrul companiilor și rolul săƒu de „€œplaymaker” cu finanțele companiei sunt câteva din subiectele pe care le vor aborda participanții și speakerii invitați.

În cadrul acestei noi ediții a forumului dedicat directorilor financiari dar și celor cu atribuții de conducere din cadrul societăților, cum ar fi CEO, Financial/Accounting Managers, audiența este provocată la un dialog asupra rolului CFO-ului, în sensul depășirii spațiului sau tehnic, într-un rol cu mult mai central și mai concentrat pe creșterea economică, în noul context internațional și european în materie de fiscalitate.

Citește și CFO Forum 2013, în septembrie, la București

Evenimentul se adresează autorităților, băncilor, experților financiari, analiștilor economici, investitorilor, companiilor de asigurăƒri, companiilor de leasing, fondurilor de pensii, companiilor mari și consultanților.

Mai multe informații despre participarea la eveniment găsiți pe site-ul mhconferences.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •