Marele Picnic ShortsUP: seri de film, muzică și relaxare la Grădina Botanică

Pe 24 și 25 iulie se anunță un weekend plin cu scurtmetraje premiate, muzică live și jocuri. Toate acestea se vor petrece la Marele Picnic ShortsUP, ediția a II-a, la Grădina Botanică.

Anul acesta, Marele Picnic ShortsUP se extinde la două zile și își propune să reinterpreteze spațiul Grădinii Botanice prin film, muzică și alte arte prietene cinemaului. Un ecran gonflabil va fi ancorat printre copacii și vegetația primitoare, pentru a crea sala de cinema preferată a sezonului de vară, cu vedere spre filme scurte și cer înstelat.

„Filmele scurte se instalează pe iarbă, iar Grădina Botanică e gata să găzduiască evenimentul care-i scoate pe spectatori din sălile de cinema pentru a-i aduce pe pături, sub cerul liber”, spun organizatorii.

Cei care n-au apucat încă să plece în vacanță își vor lua porția de libertate din scurtmetrajele cu dor de ducă proiectate la Marele Picnic ShortsUP. Două programe diferite vor rula vineri, 24 iulie și sâmbătă, 25 iulie, de la ora 21.30 până la 23.30.

Programul celor două zile de picnic

Vineri și sâmbătă, publicul va putea explora Grădina Botanică într-o serie de tururi ghidate desfășurate între 18.00 și 21.30. Nu vor lipsi jocurile de iarbă verde și gustările de picnic adunate într-un food-court cu opțiuni diverse. Muzica se va auzi live, în seara de sâmbătă, când spectatorii sunt invitați să prelungească desfătarea cinematografică prin dans. Tot sâmbătă, Grădina Botanică va prinde viață de-a binelea printr-un joc de lumini inspirat de sutele de nuanțe ale spațiului verde care va înconjura evenimentul.

Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarbă, cinefilii sunt sfătuiți să vina înarmați cu pături, cu mențiunea că acestea vor putea fi cumpărate și de la eveniment. Biletele la Marele Picnic pot fi achiziționate în avans prin Eventim și MyTicket la prețul de 20 de lei/ seară și 35 lei/abonament, dar și la fața locului la prețul de 25 de lei/ seară sau 40 lei/abonament, în limita locurilor disponibile, potrivit informațiilor de pe pagina evenimentului.

A 2-a ediție Marele Picnic ShortsUP este organizată cu sprijinul Arcub și Primăria București.

(Foto: shortsup.ro)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •