Orchestra Simfonică București pregătește un Concert Extraordinar de Crăciun, parte a Stagiunii #SalutCULTURA!

Orchestra Simfonica Bucuresti pregateste un Concert Extraordinar de Craciun parte a Stagiunii SalutCULTURA

Orchestra Simfonică București – Bucharest Symphony Orchestra pregătește în această iarnă Concertul Extraordinar de Crăciun al primei ediții a Stagiunii #SalutCULTURA!

În încheierea Stagiunii SalutCULTURA, o serie de 11 concerte și evenimente culturale susținute la Sala Cinema PRO, Orchestra Simfonică București pregătește marți, 11 decembrie 2018, un Concert Extraordinar de Crăciun care va avea loc începând cu ora 19.00.

Orchestra Simfonică București și dirijorul principal, Maestrul Jin Wang vă invită să luați parte la o seară memorabilă, un spectacol eveniment în care veți avea ocazia să ascultați un program ce cuprinde muzica și stilurile sale diverse: de la preclasic, clasic, romantic, jazz, la colinde românești.

În program:
• O. Respighi – Suita de dansuri antice nr. 2
• Vivaldi – Concerto Grosso pentru viori, op. 3 nr. 8 – Solisti: Jin Wang, Gabriel Gheorghe
• Corelli – Concerto grosso in sol minor ‘Fatto per la Notte di Natale’, Op.6 No.8
• Jin Wang – Jazz Symphony
• P. I. Tchaikovski – Valsul Florilor, Dans Trepak
• L. Anderson – Christmas Festival
• Colinde românești

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România.

Din dorinţa de a oferi iubitorilor de muzică posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale și inovatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.

Biletele pot fi achiziţionate online pe iabilet.ro, entertix.ro și în reţelele magazinelor partenere.

Misiunea Orchestrei Simfonice București este promovarea excelenței în muzică și atragerea tinerilor către sălile de concert.

Citește și Ateliere de creativitate la Muzeul Țăranului