De la domnișoare de onoare, la cei care întorc pinguinii: 8 locuri de muncă neobișnuite și bine plătite

De la domnisoare de onoare, la cei care intorc pinguinii: 8 locuri de munca neobisnuite si bine platite

Nu vrei să stai zilnic închis într-un birou? Visezi la un loc de muncă profitabil și neobișnuit? Indiferent de studiile pe care le ai, vei găsi cu siguranță câteva poziții vacante deosebite pe care le vei dori.

În lumea modernă, este destul de ușor să găsești utilitate cunoștințelor și experienței tale în orice domeniu. Cu alte cuvinte, actorul nu este obligat să joace în filme sau pe scenă și nu toți medicii veterinari lucrează în clinici veterinare. Experimentează!

Din colecția noastră, vei afla despre opt locuri de muncă neobișnuite și bine plătite, care sunt disponibile în străinătate.

1) Degustător de mâncare pentru animale

Pentru a controla calitatea și siguranța hranei pentru animalele de companie, ele sunt testate… de către om! Acești specialiști câștigă aproximativ 24.500$ pe an.

Ce este important: papile gustative dezvoltate și disponibilitatea pentru degustarea unor astfel de produse.

Educație necesară: nu este obligatoriu, dar au prioritate cei care au studii în domeniul medicinei veterinare, biologie sau industriei alimentare.

2) Stat la coadă

Funcția de persoană care stă la coadă în locul altcuiva (care nu vrea să-și iroasească timpul și energia pentru acest lucru) se demodează deja, dar există încă în unele țări occidentale, cum ar fi Marea Britanie. Acolo, poți câștiga aproximativ 24$ pe oră.

Ce este important: răbdare și pregătire fizică

Educație necesară: nu contează.

3) Cuddler profesionist

Când cineva este trist și singur, în ajutor îți vine un cuddler profesionist, gata să-i îmbrățișeze și să-i susțină pe toți cei care au nevoie. În epoca noastră de izolare socială, acești specialiști sunt la mare căutare, iar clienții sunt dispuși să le plătească până la 60$ pe zi!

Ce este important: disponibilitatea sinceră de a susține o altă persoană și disponibilitatea pentru un contact fizic apropiat

Educație necesară: educația psihologică se potrivește perfect.

4) Domnișoară de onoare profesionistă

Domnișoara de onoare profesionistă îndeplinește toate funcțiile unui prieten adevărat: ajută la pregătirea miresei, organizarea sărbătorii, participă activ la sărbătoare. Poți obține un loc de muncă într-o agenție specializată sau de mariaj, iar plata pentru o nuntă poate varia între 200-1000$, în funcție de serviciile incluse.

Ce este important: abilitatea de adaptare rapidă într-un mediu de oameni necunoscuți, pozitivi și deschiși

Educație necesară: reprezintă un avantaj studiile în domeniul managementului evenimentelor și / sau competențe de actorie

5) Îngrijitor de panda

Cea mai mare rezervație de urși panda din lume angajează oameni care îngrijesc cele mai drăguți animale din lume. Sarcinile lor includ îngrijirea urșilor, hrănirea și monitorizarea stării animalelor. În plus, această muncă are o importanță ecologică importantă, deoarece conservarea populației de panda este o sarcină globală serioasă! Da, și poți câștiga bine, până la 32.000 $ pe an.

Ce este important: capacitatea de a lucra cu animalele.

Educație necesară: au pioritate cei cu studii în medicină veterinară

6) Șofer pe bicicletă pentru Google Street View

Pentru a face poze zonelor care sunt inaccesibile mașinii, în cadrul proiectului Google Street View, compania a creat o tricicletă special dotată cu camere. Această tricicletă nu este ușor de manevrat, deoarece cântărește mai mult de 100 kg, dar munca promite să fie cu adevărat interesantă. Salariile unui astfel de șofer la Google pot varia 13 – 15$ pe oră.

Ce este important: pregătire fizică excelentă

Educație necesară:  nu este obligatoriu, dar au prioritate cei cu educație sportivă

7) Psiholog pentru animale

Psihologii care lucrează în acest domeniu analizează comportamentul animalelor de companie și explică proprietarilor motivele pentru anumite caracteristici comportamentale ale animalului, ajutându-i să depășească problemele apărute. Apropo, serviciile acestor specialiști devin din ce în ce mai populare în străinătate și primesc, în medie, 28.000$.

Ce este important: capacitatea de a lucra cu animalele și dragostea față de acestea

Educație necesară: studii superioare în psihologie și medicină veterinară

8) Persoană care întoarce pinguinii

Aceasta este una dintre cele mai rare ocupații de pe Pământ, pe care o dețin doar câțiva oameni. Specialiștii lucrează în locurile de așezare a pinguinilor (în special la stațiile polare din Antarctica), în care există și piste de aterizare. Esența acestui lucru este simplă: după decolarea și aterizarea aeronavei, oamenii pun pe picioare pinguinii care au fost dați jos de către valul de sunet. De asemenea, ei monitorizează sănătatea pinguinilor.

Ce este important: disponibilitatea de a lucra în condiții dure și dragostea față de acestea

Educație necesară: au prioritate cei cu studii în medicină veterinară

  •  
  •  
  •  
  •  
  •