Top 5 recomandări de weekend

Top 5 recomandări de weekend

Pentru acest sfârșit de săptămână vă propunem balet pe gheață, un spectacol aniversar la Opera Națională și o petrecere din seria „Dansul și Avansul”.

Concert de jazz

Pentru un început de săptămână relaxant încercați un concert de jazz. La Sala ARCUB, de la ora 20.00, vor concerta Elena Mindru Quartet feat. Tuomas J. Turunen (RO/FIN), iar de la ora 21.00, grupul muzical Catalin Milea –Hammond TRIP (NL/RO).

timp liber 5

Teatru

Pentru duminică puteți alege între două piese de teatru organizate în cadrul Godot Cafe-Teatru.

De la 18:30 puteți urmări spectacolul „LSD Theatre SHOW” de Christopher Durang, în regia lui Horia Suru. Spectacolul vorbește despre cautarea „unei priviri înțelegătoare în masa inertă a ochilor goi ai societății. O societate în care ni se cere să funcționăm cuminte și uniform după reguli stabilite mereu de alții”.

Prețul biletului este de 30 de lei.

De la ora 21:30 îl puteți vedea pe Florin Piersic Jr. într-un one man show, „Freak show”,  în care actorul interpretează 13 personaje.

Prețul biletului este de 40 de lei.

timp liber 6

Balet pe gheață

Sâmbătă, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg vine la București cu reprezentația „Lacul lebedelor”.

Baletul pe gheață din Sankt Petersburg aduce în fața publicului transpunerea fidelă pe luciul scenei-pationoar a unui spectacol clasic de balet, cu decoruri, costume și balerini pregatiți în renumitele școli de balet clasic din Rusia. Pentru acest spectacol, scena Sălii Palatului va fi acoperită cu 2500 de kg de gheață naturală.

Pentru spectacol sunt disponibile 6 categorii de bilete:

Categoria 1 – 350 lei

Categoria 2 – 300 lei

Categoria 3 – 250 lei

Categoria 4 – 200 lei

Categoria 5 – 150 lei

Categoria 6 – 100 lei

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul și Eminescu, la Palatul Național al Copiilor, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone și Diverta, și online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro si myticket.ro.

timp liber 7

Spectacol de operă

Pe 18 ianuarie, de la ora 19:00, Opera Naţională Bucureşti găzduiește o reprezentaţie specială dedicată aniversării sopranei Elena Moşuc a operei La traviata, de Giuseppe Verdi .

Elena Moşuc va interpreta rolul Violettei Valéry, în timp ce tenorul danez Sune Hjerrild, supranumit tenorul cu cea mai frumoasă voce a generaţiei sale, va da viaţă personajului Alfredo Germont.

Detalii despre prețul biletelor, aici.

timp liber 8

Party „Dansul și avansul”

UFe și AltOm organizează, sâmbătă, primul eveniment din seria de petreceri „Dansul și Avansul”.

„Dansul și avansul” este o serată în care participanții se pot bucura de tot felul de „ritmuri flirtoase”. Fiecare noua ediție aduce după sine și un nou decor.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina oficială de Facebook.

timp liber 9

  •  
  •  
  •  
  •  
  •