A început cea de-a XV-a ediție Internetics

Cea de-a XV-lea ediție Internetics, competiția romanească de branding, advertising si marketing organizată de The Institute, se va desfășura între 20 și 29 noiembrie la Hanul Gabroveni.

Expoziția a început cu vernisajul Digital Artists @Internetics realizată împreună cu HTC. Aceasta va putea fi vizitată între orele 16 și 22. Printre expozanți se numără: Aural Eye, Sand Sailor Studio, Barna Nemethi, Anton Groves & Damian Groves, KOTKI visuals & Tangaj Dance, Mindscape Studio & Elevator Art Group, 360 Revolution, MotionScape, Les Ateliers Nomad, Interactive Stone, Modulab și Spooky Star.

În data de 23 noiembrie, ora 11,  în cafeneaua The Institute (Știrbei Voda 104-106), Tony Högqvist, Președintele Juriului Internetics 2015 va susține un seminarul „Make and things will happen” în care va vorbi despre pașii care trebuie luați pentru a dezvoltarea unei agenții la nivel internațional.

Tony Högqvist este fondatorul agenției Perfect Fools din Suedia  și câștigătorul mai multor premii internaționale, precum Cannes Grand Prix, Effie sau Webby Awards. Intrarea la seminar este gratuită în limita locurilor disponibile, pentru înscriere trebuie trimis  un email către teodora.calin@institute.ro.

Lista participanților Internetics poate fi consultată aici.

Una dintre cele mai atractive experiențe Internetics 2015 este „Grey Dawn”, realizată de Interactive Studio. Această experiență are ca surse de inspirație jocuri precum „Amnsesia: The Dark Descent”The Vanishing of Ethan Carter” alături de jocul devenit cult ”P.T.” de Hideo Kojima. „Grey Dawn” are un fir narativ bine construit care pune accent pe elementele horror la nivel psihologic. În joc este vorba despre un preot care este suspectat de comiterea unei crime;  jocul redă extrem de realist tensiunea prin care acesta trece în drumul spre iertare.

Gala de Premiere Internetics  se va desfășura pe data de 23 noiembrie, de la ora 19,  la Teatrul National din București. Accesul la eveniment se face pe baza unui bilet care costă 150 euro+TVA. Acesta poate fi achiziționat trimițând un mail la adresa teodora.calin@institute.ro.