Top 5 recomandări de weekend

Mergem la o piesă noi doi… cu Leon, la un concert Jazzapella și ne „jucăm” puțin cu piese lego.

Într-un weekend plin de iubire vă propunem următoarele variante de relaxare:

The Lego Movie

De Valentine’s Day are loc premiera producției The Lego Movie. În filmul care  spune povestea unei piese lego care ajunge să fie „salvatorul planetei” aveți ocazia să auziți voci celebre ale unor mari actori precum: Elizabeth Banks, Liam Neeson, Morgan Freeman, Will Ferrell, Channing Tatum sau  Jonah Hill.

Noi doi și… Leon

Tot pe 14 februarie, Teatrul Mignon ne propune să vedem cum e cu iubirea în trei. Din distribuția piesei fac parte: Letiţia Vladescu, Marius Călugăriţa, Mihai Prejban Regia:Laura Maria Vlădoiu, iar scenografia aparține  Wilhelminei Arz.

„Noi doi și… Leon” începe de la ora 19:30.

Noi doi cu Leon (III)

Jazzapella

Trupa Jazzapellea aduce de Valentine’s Day, de la ora 20:00,  un omagiu muzicii jazz pe scena sălii teatrelli de la Creart – Centrul de Creaţie Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti. Prețul unui bilet este de 21.38 de lei. Mai multe detalii, aici.

Jazzapella

Femei în mișcare

Două dintre cele mai în vogă actrițe ale momentului își dau întîlnire în Music Club pe  16 februarie, de la ora  ora 20.00. Vorbim de o comedie spumoasă despre o călătorie, o prietenie… câteva cocktailuri în plus…bărbați… suspans…..un Secret…și avionul de întoarcere.

Prețul biletului este 25 de lei.

femei in miscare

Curs de improvizație

Pentru ceva educativ și care să vă testeze limitele, puteți încerca „Feel Free! Have Fun!”, un curs de improvizație care are loc pe 15 februarie, de la ora 13 șa Școala de artă Q-feel. Prima ședință a workshop-ului este gratuită.

improvizatie

  •  
  •  
  •  
  •  
  •