Unde călătoresc cuplurile din România de Valentine’s Day

Unde călătoresc cuplurile din România de Valentine’s Day

Capitalele și marile orașe din cele mai vizitate țări europene sunt în continuare preferate de călătorii români, chiar și atunci când vine vorba de Valentine’s Day. Roma, Barcelona, Berlin, Londra și Paris sunt destinațiile către care se îndreaptă luna aceasta mulți români, alături de partener sau parteneră. Specialiștii motorului independent și gratuit de căutare a ofertelor de călătorie momondo.ro au analizat preferințele de călătorie pentru perioada 12-15 februarie 2017 și vin cu recomandări de oferte* de bilete de avion și cazare pentru un city break sau o săptămână în al nouălea cer. 

Cele mai multe căutări efectuate pe site-ul momondo.ro s-au îndreptat către Roma. Orașul promite la dolce vita la propriu – aici se află celebra Fontana di Trevi, locul în care s-a filmat o scenă de iubire din filmul clasic La Dolce Vita. Costul de persoană pentru bilet de avion și cazare la un hotel de trei stele între 12 și 15 februarie pornește de la 115 euro.

Barcelona este a doua cea mai căutată destinație de către români pentru Valentine’s Day. Orașul oferă infinite motive pentru a sărbători oricând viața și, mai ales, viața în doi, pe străduțe șerpuitoare către galerii, muzee sau restaurante fermecătoare. Costul de persoană pentru o vacanță de patru zile la Barcelona este dublu față de Roma. Pentru bilet de avion și cazare la hotel central de trei stele, ofertele pornesc de 220 euro de persoană. 

Pe românii pasionați de călătorii și de filme, Berlin îi întâmpină în februarie cu un festival de film de seamă, cea de-a 67-a ediție a Berlinalei. Totodată, costul redus al unui bilet de avion și durata relativ scurtă de zbor (aproximativ două ore) atrag tot mai multe cuplurile în perioada 12-15 februarie. Adaugând la acesta costul de cazare la un hotel de patru stele, bugetul pentru Berlin se apropie de cel pentru Roma, pornind de la 120 euro de persoană. 

Londra nu este printre cele mai ieftine destinații, însă este în continuare printre cele mai căutate de către călătorii români, indiferent de sezon.  Pentru perioada 12-15 februarie,  costul pentru bilet de avion și cazare la hotel de trei stele în zona Hyde Park pornește de la 280 euro de persoană. Cu toate acestea, o plimbare în vestitul parc, o vizită la trei dintre cele mai mari și mai frumoase muzee londoneze, Muzeul Victoria și Albert, Muzeul de Științe, Muzeul Istoric al Naturii, sunt aventuri pentru care nu e nevoie de bilet de intrare.

O escapadă în orașul luminilor poate fi mai scumpă decât la Londra. Cu siguranță vă zboară deja gândul la numeroase locuri celebre din Paris unde să vă cazați amândoi. Rezervați-vă zborul și către ceva inedit totodată, cum ar fi o vizită la Muzeul Eugène Delacroix, un mic muzeu în apartamentul în care pictorul a locuit și muncit, sau un cocktail desăvârșit la Little Red Door, un bar cochet de cocktailuri servite în pahare vintage.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •