Top 5 recomandări de weekend

Un concert cu nepotul lui José Carreras, o piesă de teatru cu „testosteron” și ceva evenimente dedicate zilei de Dragobete.

Iată ce vă propunem în acest weekend.

Concert David Giménez

David Giménez, nepotul tenorului José Carreras, se va afla la la pupitrul Orchestrei Naționale Radio, într-un concert în care vor putea fi ascultate creațiile compozitorilor Beethoven, Chopin sau Ceaikovski.

Evenimentul va avea loc de la ora 19, la Sala Radio.

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate „Bilete.ro”, în Magazinele Germanos şi la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Teatru cu „Testosteron”

godot-logo

Sâmbătă, la Godot Café are lor premiera pisei de teatru „Testosteron”, în regia lui Zalán Zakariás, O comedie cu şapte bărbaţi la o nuntă eşuată.

Din distribuția filmului fac parte Marian Râlea, Tudor Pârvu, Lucian Iftime, Vlad Logigan, George Remeș, Tudor Aaron Istodor și Marin Grigore.

Prețul biletului este de 40 de lei.

Petrecere de Dragobete

targ dragobete

Best Seller- Social Venue organizează sâmbătă, de la ora 20:00, petrecere de Dragobete. Cei prezenți o vor putea asculta live pe Anastasia, dar și o selecție variată de piese românești.

Târg de Dragobete

targ dragobete carrefour

Dacă sunteți în căutarea unui cadou de Dragobete, fie că vorbim de specialități de ciocolată, bijuterii sau îmbrăcăminte, atunci puteți încerca Târgul de Dragobete de la Galeriile Comerciale, Carrefour Militari.

Târgul este deschis până pe 23 februarie, la ora 21:00.

Film  – 3 Days to kill

3-days-to-kill-801340l

Pentru ziua de dumincă vă propunem un film cu  Kevin Costner. Kevin îl intepretează pe Ethan Runner, un spion internaţional implicat în dejucarea planurilor celor mai periculoşi răufăcători.

Premiera filmului a avut loc pe 21 februarie și este disponibil în toate cinematografele

  •  
  •  
  •  
  •  
  •