Valentine’s Day la București Mall – Surprize și premii de Ziua Îndrăgostiților

București Mall a pregătit de Valentien’s Day un weekend special.

Pe 14, cei care vor călca pragul mall-ului vor putea participa la un concert de jazz.

Ziua de 15 poate fi o zi specială pentru indrăgostiți, dacă vor alege să o înceapă cu o doză de umor. Așadar, pentru curioșii care vor dori să afle cum vor arăta împreună peste 20 de ani, ne-am pregătit pe măsură! Un caricaturist îi va surprinde pe cei mai îndrăzneți cu portrete nostime.

Tot în această zi, va concerta grupul Contrapunct, iar Astro Love dezvăluie cuplurilor amănunte cu privire la evoluția și trăinicia relațiilor. De asemenea, în data de 16, cei dornici sunt învitați la dans în cadrul unui show demonstrativ “Mondodance”.

Pe toată durata weekendului 15- 16 februarie, panoul “Vreau să-ți spun cât te iubesc!” și “Astro Love” vor rămâne de ajutor pentru a dezvălui cele mai sincere și puternice sentimente, dar și detalii despre ceea ce poate rezerva viitorul.

În plus, pe langă activitățile pe care le-a pregătit în aceste zile speciale, până pe 16 februarie, București Mall îi asteaptă cu drag la Târgul Îndrăgostiților pe toți cei care iubesc și se lasă iubiți.

Și pentru că dragostea merge mână în mână cu romantismul, ce poate fi mai potrivit decât să o traiesti la Paris, în orașul iubirii? Sfârșitul lunii februarie aduce pentru doi dintre cei mai norocoși participanți la activitățile organizate de București Mall, un weekend de vis în orașul îndrăgostiților.