5 calități ale celor mai bune locuri de muncă

5 calități ale celor mai bune locuri de muncă

Atunci când cauți o companie în care să lucrezi, orienteză-te spre o cultură organizațională potrivită ție și nu alege doar după câte premii sau recunoaștere publică a primit de-a lungul timpului.

Sunt cinci calități ale viitorului loc de muncă pe care trebuie sa le ai în vedere:

  1. Să ai șansa de a avea un impact pozitiv și ca responsabilitățile tale să fie aliniate cu misiunea și strategia companiei. Aceste lucruri reprezintă un semn bun în a avea un viitor strălucit și împlinire profesională.
  2. În niciun moment nu ar trebui să te oprești din învățat. Dacă nu te simți ușor în afara zonei de confort, atunci nu crești. Locul în care lucrezi ar trebui să îți ofere oportunitatea de a găsi noi provocări care să te ajute să te dezvolți.
  3. Sentimentul de apreciere și respect venit din partea manager-ului tău, a echipei și a întregii culturi interne este incredibil de puternic. Alege locul care îți oferă acest mediu pozitiv și în care poți fi tu în fiecare zi.
  4. Fiecare ne ghidăm după un sistem de valori de care avem nevoie pentru a ne considera integri. Asigură-te că organizația în care lucrezi are valorile ce se potrivesc cu ale tale. O structură puternică are la bază etică în business, sustenabilitate, crearea unui impact în comunitate și multe alte caracteristici pozitive.
  5. Echipa, coordonatorul tău sunt acolo în fiecare zi. Este important să îți ofere suport pentru a atinge împreună succesul. Acest lucru poate însemna acordarea unui feed-back sincer și care să ajute în dezvoltare, nu să o împiedice.

La locul de muncă petrecem cea mai mare parte din zi. Merităm ca acest mediu să fie unul care ne place, ne ajută să creștem profesional și ne aduce bucurie.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •