Andreea Răducan primeşte premiul Blaxy, pentru susținerea marilor sportivi retrași din activitate

Președintele Fundației Olimpice Române, Andreea Răducan, a fost premiată de către Blaxy Resort pentru activitatea sa dedicată susținerii sportivilor retrași din activitate.

Proiectul, lansat public în cadrul Galei de Excelență în Resurse Umane, se adresează celor care întâmpină dificultăți în găsirea unui loc de muncă. Unul dintre beneficiarii acestuia este și Sandra Izbașa, care a explicat celor prezenți la eveniment cât de greu este să o iei de la capăt după ce mare parte din viață ţi-ai dedicat-o exclusiv sportului de performanță.

În cadrul Galei organizate de HR Club, Blaxy a premiat și alte performanțe din mediul de business:

  • managerul de linie al anului, Radu Florian Pavel, Automotive MCU Software Team Manager, Freescale;
  • echipa CEO ̶  HR a anului, Costin Borc şi Gabriel Măţăuan, Lafarge România;
  • Sorin Feroiu, Managing Partner Sfera Business (câștigătorul concursului prin aplicație).

Elena Klaici la Gala HR Club

Elena Klaici anunţând câştigătorii premiilor Blaxy

Câștigătorii  au primit câte o vacanță de 5 stele: „Abia așteptăm să împărtășim cu dumneavoastră, chiar din această vară, experiența unică de la Blaxy. Am creat, special pentru companii, pachetul Business, care conține prețuri extrem de avantajoase pentru angajați, workshop-uri, team building-uri, precum şi programe cu zeci de posibilități de distracție și animație. Vă așteptăm cu mare drag!”, a declarat Elena Klaici, Managing Partner Blaxy Resort.

Citeşte şi Elena Klaici: „M-am urcat într-un tir, pe care l-am umplut cu marfă, și m-am întors doar când tirul s-a golit”

O nouă stațiune pe litoralul românesc

Blaxy Resort este un complex rezidențial, situat la doar 1 km de Olimp, care vinde apartamente în sistem de proprietate periodică. Amplasat pe o suprafață de 58.000 de metri pătrați, complexul cuprinde şapte clădiri cu peste 1.000 de apartamente de tip condo, cu servicii și facilități pe măsura celor întâlnite, până acum, doar în străinătate. Complexul oferă peste 60 de variante de distracție și relaxare: plajă privată de tip Blue Flag, piscine de lux, cluburi de sănătate și sport, restaurante și baruri, club de noapte, centre dedicate exclusiv copiilor, parcare și pet hotel.  Primele 540 de apartamente vor fi inaugurate vara aceasta.

Facilități unice pentru mediul de afaceri

Zona Blaxy Business Center va fi dedicată evenimentelor corporate: congrese, simpozioane, lansări și team building-uri. Sălile de conferință, amenajate la cele mai înalte standarde, vor fi proiectate în sistem modular și vor oferi spaţiul optim pentru evenimente cu peste 1.000 de participanți. Proiectul este dedicat, în primul rând, companiilor medii şi mari, iar pachetele se pot transforma și în recompense pentru fidelizarea angajaților. Intră pe www.blaxy.ro pentru amănunte.

Citeşte şi O nouă stațiune pe harta litoralului românesc

  •  
  •  
  •  
  •  
  •