Antreprenorul Levente Hugo Bara – Supremia reprezintă România în finala EY World Entrepreneur Of The Year 2016

Cea de-a şaisprezecea ediţie a forumului EY World Entrepreneur Of The Year începe astăzi la Monte Carlo și se va încheia pe 12 iunie 2016. România va fi reprezentată în competiție de Levente Hugo Bara, Director General Supremia Grup și câștigatorul titlului EY Entrepreneur Of The Year 2015 în România. 55 de antreprenori calificați din 49 de ţări vor concura pentru marele premiu care va fi anunţat în cadrul ceremoniei de premiere din 11 iunie.

Levente Hugo Bara conduce o afacere de 50 milioane EUR, dezvoltată de antreprenorul român în Alba Iulia, începând cu anul 2000. În cei 16 ani de activitate, Supremia Grup a devenit jucătorul numărul unu al pieței de ingrediente alimentare din România și unul dintre jucătorii importanți la nivelul pieței europene. Grupul are peste 300 de angajați, exportă pe 4 continente și achiziționează materie primă din 80 de țări.

Premiul EY World Entrepreneur Of The Year 2016 se va acorda pe baza a şase criterii, definite astfel încât fiecare candidat să aibă șanse egale în competiție: spirit antreprenorial, performanţă financiară, viziune strategică, impact în comunitate, capacitate de inovație şi integritate personală. Juriul independent va fi prezidat de Rebecca MacDonald – Just Energy Group (Canada).

Printre câştigătorii anteriori ai prestigiosului titlu World Entrepreneur Of The Year se numără: Mohed Altrad – CEO Altrad Group (Franța); Uday Kotak – Vice-Președinte şi Managing Director Kotak Mahindra Bank Limited (India); Hamdi Ulukaya – Fondator şi CEO Chobani Inc. (SUA) și Guy Laliberté, Fondator şi CEO, Cirque du Soleil (Canada).

Alături de ceremonia de premiere, programul din acest an al finalei mondiale include un summit dedicat afacerilor de familie, un summit axat pe tema finanțării prin piețele de capital şi alte evenimente de interes pentru antreprenori, reprezentanți ai guvernelor şi lideri de business.

Citeşte şi Levente Bara, Supremia: A fi antreprenor înseamnă a fi un luptător pentru că zilnic apar obstacole

Una dintre întrebările la care invitații forumului din acest an vor fi invitați să răspundă este: „Evenimentele de natură disruptivă vă pot scoate din joc sau sunt o sursă de inspirație pentru noi modalităţi de creştere?”. Participanţii vor avea oportunitatea de a împărtăşi idei, de a dezbate modele tradiţionale de business și de a descoperi împreună noi oportunităţi de a traversa un mediu de afaceri aflat în continuă transformare și de a genera creştere.

Printre liderii reputați de business care vor susține discursuri se numără:

 • Paul Polman – CEO Unilever;
 • Dan Schulman – Preşedinte şi CEO PayPal;
 • Amal Clooney – International Human Rights Attorney of Doughty Street Chambers;
 • André Hoffmann – Non-executive Vice-Chairman, Roche Holding Ltd.;
 • Giuseppe Lavazza – Vice-Președinte şi Membru al Consiliului de Administrație Luigi Lavazza S.p.A.;
 • Mohed Altrad, CEO Altrad Group și câştigătorul de anul trecut al premiului World Entrepreneur Of The Year.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •