Idei de cadouri pentru antreprenori

idei de cadouri

A sosit luna cadourilor și pe lista cu lucruri de făcut s-a mai strecurat un task – să cumperi daruri pentru cei apropiați. În companii există o practică deja devenită tradiție, cunoscută drept ”Secret Santa” prin care toți angajații trag la sorți numele unui alt coleg căruia trebuie să îi cumpere un cadou. Ultima zi de lucru este cea în care se dau aceste daruri și adesea se împart foarte multe mănuși, eșarfe, căni cu mesaje amuzate sau alte cadouri mai mult sau mai puțin inspirate.

În companiile cu un număr restrâns de angajați lucrurile sunt mai simple pentru că în general colegii se cunosc destul de bine între ei pentru a ști ce preferințe au fiecare. Dar cu siguranță cineva îl va nimeri pe bilet și pe antreprenorul care i-a angajat în companie și se va simți îndatorat să vină cu o idee de cadou care să lase o amintire frumoasă.

Spre deosebire de managerii din corporație, antreprenorii au un stil de viață mult mai alert, refuză să intre în tipare și pun mare preț pe eficiență și utilitate. Dacă aveai pe lista de posibile cadouri o agendă, un fular sau un tablou, atunci poate ar trebui să te mai gândești puțin. Iată câteva idei de alte cadouri pe care ai putea să le încerci:

  • o baterie externă personalizată

Niciun smartphone nu mai este suficient de performant pentru cineva care stă conectat 24/24. Bateriile se descarcă înainte de ora prânzului, iar încărcătoarele sunt un obiect atât de comun în gențile noastre încât se întâmplă mai des să ne uităm portofelul decât să uităm chargerul acasă. Cumpără o baterie externă pentru smartphone și mergi cu ea să o personalizezi cu logo-ul companiei sau cu un citat preferat al acestuia.

  • bilete pentru un salt cu parașuta

Sau pentru o altă activitate la care crezi că i-ar plăcea să participe. Poate unul dintre artiștii săi preferați va concerta în curând, poate vrea să meargă la un curs special de olărit sau de țesut, poate vrea să învețe să danseze. Documentează-te și ”forțează-l” prin cadoul tău să facă ceva ce își dorește și pe care îl tot amână din lipsă de timp. Odată biletele cumpărate, se va duce.

  • un birou ajustabil

Probabil că el este cel care ajunge mereu primul la birou și pleacă ultimul. Antreprenorii sunt preocupați de foarte multe lucruri în același timp, dar foarte des își neglijează propria sănătate, nu fac suficientă mișcare și petrec ore în șir în scaun. Cumpără-i un birou înalt, ajustabil pe înălțime pentru a-i putea oferi posibilitatea de a se desprinde de scaun fără a se întrerupe din lucru.

  • o cameră video sport

Este un trend ascendent, preferința antreprenorilor pentru vacanțe extreme. Bungee jumping, parapantă, snowboarding, scuba diving etc. Cumpără-i o cameră video sport cu care poate captura toate aceste experiențe pentru a se bucura de ele ani mai târziu alături de familie.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •