Ce cadouri sunt, cu adevărat, apreciate de către angajați?

Sfaturile unui Gift Concierge despre cum poti folosi cadourile corporate in relatia cu echipa

Sfaturile unui Gift Concierge despre cum poți folosi cadourile corporate în relația cu echipa

Să alegi cadouri pentru angajați nu este o misiune ușoară, fie că ești manager, fie că ești în departamentul de HR, delegat să faci acest lucru.

Acesta nu este doar un task de HR pe care să-l bifezi de sărbători, ci și o metodă de loializare și Employer Branding (un termen pe care îl auzim foarte des în zilele noastre). Există mai multe oportunități de a face dintr-un simplu cadou o relație mai puternică între manager și echipă. Când îți schimbi mindset-ul dinspre datorie spre un act de recunoștință, chiar și un rucsac sau o agendă pot face diferența, dacă ești mai creativ și personalizezi modalitatea în care le oferi.

Pentru a veni în întâmpinarea cititorilor cu sfaturi despre cum să faci din acest ritual unul cât mai plăcut atât pentru tine, ca manager, cât și pentru angajații tăi, am stat de vorbă cu gift concierge-ul Elena Miu, care este în spatele My-Man.ro, unul dintre primele magazine de cadouri unice în România: „Mulți dintre noi tratează acest moment ca pe un task sau o obligație și tocmai aici ar fi bine să schimbăm mindset-ul. Cadourile pentru angajați sunt o oportunitate de a te conecta mai bine cu aceștia, de a demonstra că ești conștient de nevoile lor de recunoaștere și de loialitatea lor“, spune Elena.

Așa că am mers dincolo de acest sfat general și am creionat alături de Elena câteva direcții despre ce cadouri și, mai ales, cum și când să le oferim.

Citește și: Ce cadouri să alegi pentru șefi, în funcție de stilul lor de management și modul în care fac business

  •  
  •  
  •  
  •  
  •