România, în top 10 țări cu cele mai multe idei de afaceri înscrise în UberPITCH

România, în top 10 țări cu cele mai multe idei de afaceri înscrise în UberPITCH

În ultima zi de înscriere în provocarea UberPITCH, România se afla pe locul 7 în topul țărilor europene participante, cu peste 120 de idei înscrise, la egalitate cu Olanda și Danemarca. Pe primele locuri se află Marea Britanie (peste 500 de idei), Franța (peste 350), Italia și Suedia (peste 210), Spania (peste 190), Portugalia (peste 180), Polonia (peste 145).

UberPITCH se desfășoară în 37 de orașe din 21 de țări din Europa. În România, proiectul este desfășurat în parteneriat cu Impact Hub București și TechHub Bucharest.

Provocarea UberPITCH oferă antreprenorilor din Europa oportunitatea de a primi sfaturi pentru ideea lor de afaceri de la antreprenori locali cunoscuți, la atingerea unui buton.

Citeşte şi Uber caută antreprenori talentați în România

Cei selectați vor primi apoi informații despre cum vor putea comanda UberPITCH pe 1 iunie.

Cei care vor evalua ideile înscrise în UberPITCH în România sunt Oana Craioveanu, Director și Co-fondator Impact Hub Bucharest, Bogdan Iordache, Co-fondator How to Web și TechHub Bucharest, Andrei Pitiș, Fondator și CTO al Vector Watch,  Andrei Ostacie, investitor, proprietar și marketing manager OkapiStudio și Sergiu Neguț, Business Angel și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România. Mai multe detalii despre antreprenorii care vor evalua ideile din UberPitch, pe blog.

Un juriu format din reprezentanți Uber, reprezentanți ai partenerilor și antreprenori locali vor alege cele mai bune idei din toate țările participante. Participanții selectați vor merge la Berlin pe 8 și 9 iunie, unde vor discuta despre ideea lor cu Travis Kalanick, CEO-ul și fondatorul Uber.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •