Sika Romania are un nou Director General

Compania Sika România, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de materiale chimice de construcţii, are un nou Director General. Este vorba despre Laurenţiu Ştefănescu, care va prelua funcția de Director General al Sika România începând cu 1 martie.

Laurentiu Stefanescu, noul director general al Sika RomaniaLaurențiu Ștefănescu preia conducerea companiei după ce Ileana Nicolae, Director General al Sika România timp de 12 ani, a fost promovată în funcţia de Manager pentru Europa de Est şi va coordona activitatea din 18 ţări, potrivit unui comunicat de presă remis Manager Express.

Citește și Este oficial: Satya Nadella, noul CEO al Microsoft

Din funcția de Director General, Laurenţiu Ştefănescu se va ocupa de implementarea strategiei companiei care să asigure în continuare succesul Sika România pe plan local şi va raporta direct Ilenei Nicolae.

„Funcţia de Director General al Sika România este o mare onoare, dar şi o mare responsabilitate, fapt pentru care voi depune toate eforturile şi experienţa acumulată în vederea îndeplinirii obiectivelor asumate. Cred în potenţialul pieţei de materiale de construcţii şi, alături de echipa Sika România, voi depune toată energia pentru a consolida şi dezvolta compania pe plan naţional”, a declarat Laurenţiu Ştefănescu.

Citește și Mihai Codreanu, noul Marketing & Graphic Communications Director al companiei Xerox

Noul Director General al Sika România lucrează în cadrul companiei din septembrie 2013, ocupând până în acest moment funcţia de Director al Diviziei de Mortare Uscate. Anterior poziţiei din cadrul Sika România, Laurenţiu Ştefănescu a fost Director General al producătorilor de materiale de construcţii Selena România şi EURO MGA Product, companie pe care a adus-o pe profit după intrarea în insolvenţă.

Laurenţiu Ştefănescu a absolvit cursurile Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti şi are un masterat în Management Industrial din cadrul aceleiaşi universităţi.