Trenduri din start-ups pe care să le urmezi ca afacerea ta să aibă succes

Trenduri din start-ups pe care să le urmezi ca afacerea ta să aibă succes

În timp ce multe startup-uri pot fi mici, există un avantaj pe care îl au de multe ori împotriva concurenților lor mai mari; inovării și incluziunii în condițiile schimbării pieței. 2018 a cunoscut schimbări radicale în ecosistemul de pornire. Nu este surprinzător faptul că multe dintre aceste schimbări și tendințe de pornire au fost determinate de punerea în aplicare a noilor tehnologii. În 2018, 95% dintre companii au implementat planuri digitale de afaceri. 55% dintre companii au adoptat deja o strategie digitală de afaceri, comparativ cu doar 38% din întreprinderile tradiționale.

O mulțime de întreprinderi mari au investiții serioase în inteligența artificială, de exemplu. Mai degrabă, modul în care se aplică această tehnologie întoarce întreaga industrie cu susul în jos.

Iată cele 7 tendințe pe care companiile vor trebui să le pună accentul dacă vor să aibă un impact în 2019.

Inteligență artificială

AI nu mai este doar un concept. Aceasta oferă deja un procent considerabil de inițiative de afaceri. Este în instrumentele tale  de marketing, analizele tale, anunțurile tale. digitale, platformele de servicii pentru clienți și telefonul tău smartphone.

63% dintre persoanele care utilizează în mod activ AI chiar acum nu realizează că o utilizează. Asta pentru că AI nu arată ca ceea ce ne-am fi așteptat odată: un robot dintr-un film science fiction. În schimb, funcționează în fundalul sistemelor noastre pentru a face procesele mai rapide, mai eficiente și mai precise.

Inteligența artificială este o ramură a informaticii care implică crearea de inteligență umană în mașini. Un AI poate face lucruri care ar necesita, în mod normal, inteligență umană, cum ar fi luarea deciziilor, recunoașterea modelelor și chiar eforturile creative.

AI nu este același lucru cu învățarea mecanică, care se referă la algoritmi a căror performanță se îmbunătățește, deoarece acestea sunt expuse la tot mai multe informații. Cu toate acestea, învățarea mecanică și AI sunt legate.

Cu câteva date, un AI poate scrie un articol de știri, poate identifica obiecte în imagini, alege acțiuni câștigătoare și vă poate recomanda o nouă pereche de adidași. Startup-urile care găsesc noi aplicații pentru AI vor avea succes în 2019, precum și cele care aduc studiul inteligenței artificiale la noi înălțimi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •