Sistem de gestiune a banilor, lansat de un antreprenor român

GINA CALAGIU, Sistem de gestiune a banilor, lansat de un antreprenor român

“Sistemul de Gestiune a Banilor” [SGB], curs de educaţie financiară care oferă o schemă de organizare a banilor, se va lansa în România la începutul lunii viitoare. Conceput, testat şi perfecţionat de către un antreprenor de succes din România, timp de 14 ani, „Sistemul de Gestiune a Banilor” se adresează oricărei persoane care doreşte să înveţe să îşi gestioneze într-un mod inteligent resursele financiare. Cursul SGB cuprinde trei module de studiu împreună cu un kit de practică şi propune un model inovativ de gestionare a banilor, uşor de înţeles şi asimilat. Utilizarea SGB oferă premisele creşterii bunăstării financiare şi a satisfacerii nevoilor de stabilitate, răsfăţ, evoluţie şi libertate financiară.

 „Sistemul de Gestiune a Banilor” construit de Gina Calagiu îşi propune să restabilească ordinea în finanţele utilizatorilor, să asigure stabilitatea financiară pe termen lung şi să stimuleze dezvoltarea personală şi financiară a acestora. SGB pune la dispoziţie tehnici, modele şi instrumente care contribuie la conştientizarea comportamentului de consum şi la gestionarea optimă a resurselor financiare proprii. Pornind de la premisa că simţul banilor se educă, SGB este, în materie de inteligenţă financiară, instrumentul cel mai potrivit pentru dobândirea de cunoştinţe şi abilităţi în acest sens, punând în acord utilizarea resurselor financiare cu nevoia de creştere personală.

Absolvent a trei facultăţi (matematică, cibernetică, contabilitate şi informatică de gestiune) şi antreprenor implicat activ în administrarea unor afaceri profitabile în diverse domenii de activitate (petrol şi gaz, consultanţă, horeca, educaţie, sănătate, servicii, etc.), Gina Calagiu, autorul acestui sistem, s-a inspirat atât din experienţa personală cât şi din experienţa dobândită în afacerile proprii. După ce a înregistrat la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (O.R.D.A.) mai multe modele în domeniul afacerilor şi în domeniul dezvoltării personale („Modelarea strategică a afacerii”, „Sistemul de gestiune a Timpului” etc.), Gina Calagiu a decis să împărtăşească “Sistemul de Gestiune a Banilor” având ca viziune să crească numărul tinerilor care îşi folosesc talentul în afaceri cu rost, durabile şi profitabile în România. Visul ei este să-i ajute pe tineri să creadă în talentul lor, în potenţialul lor de a face atâţia bani cât au nevoie pentru a trăi în belşug şi armonie chiar în ţara în care s-au născut sau în orice alt loc pe care îl consideră prielnic împlinirii lor ca oameni.

Sistemul de Gestiune a Banilor satisface o necesitate încă neconştientizată pe piaţa românească, aceea a dobândirii unei educaţii financiare de către tineri, în sensul cultivării inteligenţei financiare”, declară Gina Calagiu.

Sistemul de Gestiune a Banilor se va lansa în luna octombrie 2016 şi va putea fi accesat prin comandă online.

Citeşte şi Cum să începi o afacere în 10 zile

  •  
  •  
  •  
  •  
  •