Emeline Sýkora-Wintrebert preia conducerea Orbis în Europa de Sud-Est

Emeline Sýkora-Wintrebert, noul Director General Orbis pentru Europa de Sud-Est

În martie 2018, Emeline Sýkora-Wintrebert a fost numită Director General pentru Europa de Sud-Est, responsabilă de operațiunile hoteliere din regiune.

Cu sediul în București, aceasta se va ocupa de o rețea de hoteluri în permanentă creștere, cuprinzând în prezent aproape 20 de proprietăţi din Europa de Sud-Est, situate în România, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia și Bosnia și Herțegovina. Hotelurile sunt operate sub branduri internaționale de prestigiu ale AccorHotels, precum Pullman, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles. De altfel, grupul hotelier Orbis a deschis în anul 2018 primul hotel sub brandul ibis Styles din România.

„Obiectivul nostru este să continuăm să întărim performanța operaţională a hotelurilor noastre, asigurând o experientă unică și personalizată oaspeților, cu ajutorul echipe noastre de talente, puternic angajate și motivate, precum și să dezvoltăm în continuare cooperarea cu partenerii noștri și proprietarii hotelurilor.”, declară Emeline Sýkora-Wintrebert.

Cu peste 10 ani de experientă, Emeline a lucrat pentru AccorHotels în mai multe țări. Începându-și cariera în operațiuni, a fost directorul general ibis London Stratford. S-a mutat ulterior la Managementul Veniturilor, unde a deținut diferite funcții în Marea Britanie, iar apoi în Cehia. Recent, a ocupat poziția de Director de Dezvoltare pentru Europa de Sud-Est, cu sediul la București, responsabilă pentru Republica Cehă, Slovacia, România, Bulgaria, Croația, Slovenia și tările balcanice.

Emeline a preluat noua poziție de la Frank Reul, care a fost numit șef de dezvoltare Orbis/ AccorHotels pentru Europa de Est. În calitate de director de dezvoltare Orbis, Frank Reul va fi dedicat activităţii de dezvoltare a „activelor light” ale grupului (franciză şi contracte de management). Acesta va conduce toate activităţile de dezvoltare a activelor Orbis Group în Europa de Est, raportând direct către Consiliul de Administraţie al Orbis S.A.

Astfel, Orbis îşi consolidează echipa de dezvoltare pentru a susţine ritmul de expansiune din Polonia şi pentru a stimula prezenţa pe pieţe noi din Europa de Est.

Citeşte şi Jovan Radosavljevic, noul Director General Coca-Cola HBC România

  •  
  •  
  •  
  •  
  •