Workshop online, marca MMM: Cum să incluzi atitudinea și conversațiile de coaching în stilul tău de conducere

Un program practic si interactiv care antreneaza managerii pentru a putea purta conversatii de coaching

Contextul actual le cere managerilor să susțină obținerea de performanțe într-un ritm alert de către oamenii și echipele pe care le conduc și, în același timp, să asigure creșterea și starea de bine a acestora. Așteptăm de la ei să facă față tensiunii dintre orientarea pe sarcină și cea pe oameni, în condițiile unui mediu volatil, incert, complex și ambiguu care cere adaptare continuă la schimbări și tranziții rapide. În aceste condiții, una dintre soluții este creșterea autonomiei individuale și a echipelor. Pentru ca un manager să poată crea condițiile pentru emergența acestei autonomii, are nevoie de atitudinea, abilitățile și conversațiile de coaching.

Pe scurt, despre workshop

Este un program practic și interactiv care antrenează managerii pentru a putea purta conversații de coaching care să îi sprijine pe cei cu care lucrează să găsească soluții proaspete la provocările lor curente, să identifice resurse interioare și exterioare utile, să își poată spori motivația în relație cu sarcinile pe care le au de îndeplinit, să își depășească tiparele de gândire auto-limitative și să îndepărteze interferențele din calea potențialului lor, astfel încât să genereze un plus semnificativ de performanță.

Programul lucrează cu cadrul mental al managerilor astfel încât să le deschidă disponibilitatea și apetitul pentru a folosi conversațiile de coaching ca parte a stilului lor de conducere și îi echipează cu metode, tehnici și modele care să îi ajute să pună în practică rapid ceea ce învață.

Cui i se adresează acest curs?

Având o abordare foarte pragmatică, cursul este util în special pentru liderii și managerii care vor să își sporească capacitatea de a atinge obiectivele de business și de a contribui în același timp la dezvoltarea oamenilor.

Care sunt obiectivele acestui program?

  • conștientizarea rolului de manager-coach ca parte integrantă a stilului de leadership și a beneficiilor obținute prin folosirea conversațiilor de coaching pentru manageri, pentru membrii echipei și pentru întreaga organizație;
  • clarificarea modului în care să alegi cea mai potrivită intervenție (coaching, mentoring, training, consultanță) pentru a facilita creșterea performanței și a motivatiei;
  • practicarea principalelor abilități de coaching (ascultare activă, formularea unor întrebări puternice, feedback, reflectare);
  • înțelegerea și practicarea celor mai eficiente metode de a structura o conversație de coaching pentru performanță;
  • crearea unei culturi de echipă și a unei culturi organizaționale care să susțină și să încurajeze conversațiile de coaching.

Cine susține, când și unde?

Cursul online va fi susținut de către Doru Curteanu, Systemic Coach și Trainer MMM Consulting, Coach profesionist acreditat de către European Mentoring and Coaching Council, consultant certificat Persona Global, și va avea loc în datele de 23 și 24 iunie, între orele 9:30 și 13:00, pe Zoom.

Preț și servicii incluse:

300 euro+TVA

O sesiune de follow-up cu durata de trei ore, derulată la trei săptămâni după workshop este inclusă în pret. În această sesiune, vom discuta despre bune practici și provocări pe care participanții le-au avut punând în aplicare ceea ce au învățat și ne vom îmbunătăți abilitățile prin practica de coaching, urmată de reflecție orientată spre dezvoltare.

Te-ar putea interesa și: Workshop online, marca MMM: Reziliență pentru un leadership puternic

  •  
  •  
  •  
  •  
  •