Risky Business anunţă a doua investiţie în soluţia de interviuri SkillView

Risky Business anunţă a doua investiţie în soluţia de interviuri SkillView

Fondul de accelerare clujean Risky Business, alături de antreprenorii Sergiu Biriş, fondatorul Trilulilu & Zonga, şi Cristian Anghel, investeşte 20.000 de euro în soluţia de interviuri online SkillView (www.skillview.io ), evaluând astfel compania la 200.000 de euro. 

Conform informaţiilor Risky Business, finanţarea acordată le va permite celor doi fondatori ai SkillView să se mute din Timişoara în Cluj-Napoca, unde se vor dedica în totalitate proiectului lor.

Produsul timişorenilor Răzvan Avram şi Alexandru Aciu s-a remarcat în octombrie anul trecut, câştigând Imprezzio Idea Challange la Cluj, concurs anual pentru startup-urile din regiune  (http://ideachallenge.imprezzio.com ).

Platforma SkillView oferă astăzi posibilitatea companiilor de IT să intervieveze angajaţi la distanţă, punându-le la dispoziţie atât soluţia de interviu, cât şi managementul acestuia.

“SkillView va permite foarte curând ca specialişti externi să intervieveze candidaţi pentru orice post, în orice companie, devenind astfel un marketplace pentru interviurile de angajare”,  declară Răzvan Avram, Fondator Skillview.

În urmatoarele 6 luni, cei doi timişoreni se vor dedica în totalitate proiectului lor la Cluj, în programul de accelerare Risky Business.

“Valoarea pe care o oferă Risky Business nu se rezumă la banii investiţi, ci include multe ore petrecute alături de fondatori pentru a duce ideea la nivelul urmator. Dorim să avem startup-urile lângă noi pentru a le oferi suport în dezvoltarea de produs, lansare în piaţă, parteneriate, pregătirea următoarelor runde de investiţii”,  declară Bogdan Colceriu, Founding Partner Risky Business.

Citeşte şi Program de accelerare dedicat startup-urilor, în valoare de 250.000 euro, lansat la Cluj

Risky Business caută ca pentru fiecare investiţie să atragă coinvestitori din reţeaua sa. În acest fel, startup-ul primeşte valoare adăugată accesând cunoştinţele, experienţa, conexiunile şi capacitatea de punere în piaţă a respectivilor investitori.

“Produsul pe care îl dezvoltă echipa SkillView rezolvă un set de nevoi regăsit nu doar la companiile mari, dar şi la startup-urile care recrutează candidaţi la distanţă. SkillView are potenţialul de a schimba cu totul modul în care înţelegem să intervievăm astăzi candidaţii pentru joburi, reducând atât costurile, cât şi timpul alocat de către companii procesului de angajare”, declară Sergiu Biriş, Coinvestitor în platformă.

SkillView este o platformă de interviuri online care permite testarea corectă a candidaţilor şi managementul interviurilor pentru companii.