Techsylvania aduce în premieră în România oameni-cheie din companii precum Nike, BBC, Go-Jek și Softbank Vision Fund

Techsylvania aduce în premieră în România oameni-cheie din companii precum Nike, BBC, Go-Jek și Softbank Vision Fund

În 2019, Techsylvania pregătește o ediție-eveniment care redefinește conceputul conferințelor de tehnologie din Europa de Est. 50 de speakeri internaționali, oameni de decizie din companii precum Nike, BBC, Databricks, Doctor on Demand, Go-Jek, Grab sau Softbank Vision Fund vin în premieră în România pentru a participa la a 6-a ediție a Techsylvania. Ingineri, fondatori, investitori, CEOs din domeniul IT și bancar, dar și antreprenori, în total, peste 3.000 de participanți vor trăi, între 8 și 11 iunie, experiența Techsylvania. Totul într-o nouă “casă”, un spațiu inovativ și modern din punct de vedere tehnologic: Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca. 

În cinci ani, Techsylvania a devenit cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa de Est. Evenimentul este o poartă de acces spre piața de tehnologie din România pentru sute de investitori și locul de întâlnire a mii de profesioniși din sfera IT-ului și a afacerilor pe plan internațional din aproape 30 de țări. 

“Ce înseamnă creștere prin tehnologie? Înseamnă, pe de o parte, cele mai noi inovații în tehnologie și business de pe glob, idei revoluționare aduse de specialiști din întreaga lume și, pe de altă parte, facilitarea unui context de interacțiune între companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții, care creează sinergii de dezvoltare”, a explicat Oana Petruș, co-fondator și producător executiv al Techsylvania.

Pentru al șaselea an consecutiv, Techsylvania aduce în premieră în România nume importante precum: Ion Stoica, co-inițiatorul Apache Spark și co–fondatorul Databricks, o companie evaluată la 2,7 miliarde de dolari, cu clienți precum HP și Shell; Ajey Gore, CTO al Go-Jek, una dintre cele mai mari companii din Asia axată pe ride-sharing, logistică și plăți online și evaluată la 9,5 miliarde de dolari; Adam Jackson, co-fondatorul Doctor on Demand, platforma de consultații și sfaturi medicale oferite online, care a atras investiții de 165 de milioane de dolari; Shane Luke, director senior al departamentului de AI și machine learning al Nike, dar și Matthew Postgate, directorul tehnic și de produs al BBC.