Start-up-ul românesc MEDIjobs a primit o finanţare de 900.000 dolari de la Gapminder

Start-up-ul romanesc MEDIjobs a primit o finantare de 900.000 dolari de la Gapminder

Start-up-ul românesc MEDIjobs, platformă online de recrutare în domeniul medical, a atras investiţii de 900.000 dolari de la fondul de investiţii  Gapminder şi alţi investitori de tip business angels, după ce anul trecut a obţinut prima finanţare de tip angel în urma căreia Wargha Enayati a intrat în acţionariatului companiei.

Platforma a fost lansată în 2016 de fraţii Catrinel şi George Hagi­vreta, care au lucrat în domeniul medical. Wargha Enayati, medicul care a pus bazele reţelei private de sănătate Regina Maria, a achiziţionat anul trecut 25% din businessul MediJob.

„Anul 2019 a fost până acum un an extrem de bun, începând cu participarea în acceleratorul Techstars Berlin. Este un an în care ne-am propus şi am reuşit să internaţionalizăm platforma MEDIjobs. Este un moment crucial în dezvoltarea companiei şi suntem extrem de încântaţi să îi avem alături de noi pe Gapminder. Prin această investiţie vom continua să ne extindem prezenţa în România, unde lucrăm cu aproape 200 de clinici şi spitale, dar şi operaţiunile la nivel internaţional. Avem planuri mari în următoarele 12 luni, aşa că suntem în căutare activă de colegi noi, pasionaţi, în echipele de software development, marketing şi sales în sediul din Bucureşti, care să ne ajute să facem din MEDIjobs încă o companie românească de succes la nivel internaţional”, declară Catrinel Hagivreta, co-fondator şi CEO al MEDIjobs.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •