Angajatori de TOP București. Urmează ediția Virtuală

Angajatori de TOP București. Urmează ediția Virtuală

La finalul săptămânii trecute, pe 24-25 martie la Sala Palatului, a avut loc Angajatori de TOP București. Cel mai mare eveniment de carieră din România a reunit 100 de companii şi 5000 de oportunităţi de carieră, iar peste 400 de manageri și specialiști HR au împărtășit din experiența lor cu vizitatorii prezenți la eveniment.

Ediția cu numărul 22 Angajatori de TOP București a reunit peste 10 000 de vizitatori, iar în următoarea perioadă, CV-urile lor vor fi analizate de specialiştii în recrutare şi vor fi stabilite o serie de interviuri. Pe lângă oferta variată de joburi, timp de două zile, candidații au interacționat cu cei peste 400 de specialiști în recrutare prezenți la eveniment, au primit feedback gratuit pe CV, au aflat cum poate evolua cariera lor și care sunt ultimele inovaţii în domeniile lor de interes și prin intermediul workshopurilor şi a conferinţelor.

Ce a atras atenția celor 10 000 de vizitatori:

·         Diversitatea companiilor prezente: 100 de companii cu planuri de recrutare în domenii de activitate diverse: IT & Telecom, Servicii și BPO, Financiar-Bancar, FMCG, Retail, Inginerie & Automotive, Logistică, Audit & Taxe, Marketing.

·         Nume mari de companii au fost prezente în cadrul ediţiei din această primăvară Angajatori de TOP.  10 companii din top 15 Cei mai doriţi angajatori (conform studiului „Cei mai doriti angajatori”, editia 2016) au confirmat prezenţa la Angajatori de TOP: Oracle, Microsoft, IBM, Vodafone România, Hewlett Packard Enterprise, Coca-Cola HBC România, Grup Renault România, P&G, EY, BCR.

·         5000 de joburi şi oportunităţi de carieră pentru toate nivelurile de experiență. 17% dintre joburi au fost deschise candidaților cu peste 3 ani experienţă, 32% persoanelor cu 1-3 ani experienţă, în timp ce 38% dintre joburi pentru candidaţii entry-level, iar 13% au fost poziţii în cadrul programelor de internship.

·         Peste 30 de workshopuri și conferințe. Top 3 cele mai apreciate conferințe au fost: Software Development Conference, susținută de Accenture și Société Générale European Business Services; Web & Mobile Conference, susținută de IBM, Updivision și Netopia; IT Megatrends: Robotics, AI & IoT Conference susținută de EY, Helios Vision și Sinups în cadrul cărora au participat peste 100 de persoane.

·         Sesiuni gratuite de consiliere în carieră. Probabil unul dintre cele mai vizitate standuri a fost standul CV Experts unde 4 specialişti cu vastă experiență în recrutare, le-au oferit celor prezenți informatii ultile despre cum pot trece cu succes procesul de recrutare și cum își pot îmbunătăți modalitatea de redactarea a CV-ului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •