Alina Dimitriu devine Partener în cadrul Departamentului de Audit al EY România

Alina Dimitriu devine Partener in cadrul Departamentului de Audit al EY Romania 1

Alina Dimitriu este noul Partener al EY România, în cadrul departamentului de Audit, Servicii financiare. 

Cu peste 22 de ani de experiență, în special în audit și consultanță în domeniile asigurări, bancar și în cel imobiliar, Alina s-a alăturat EY în anul 2012 ca Director și și-a continuat evoluția profesională până la actualul rol, de Partener. 

”Noul rol în cadrul echipei constituie o nouă etapă profesională pentru mine și o provocare de a dezvolta în continuare practica de Audit a EY, pe o bază multidisciplinară și multi-sector”, declară Alina Dimitriu.

Alina coordonează serviciile EY din domeniul asigurărilor, proiecte de auditare a societăților din domeniul bancar și nebancar, proiecte din domeniul reglementărilor (Solvency II, Balance Sheet Review și Asset Quality Review) și se implică în furnizarea de asistență privind proiectarea procedurilor și metodologiilor de audit intern bazate pe risc și evaluarea funcțiilor de audit intern.

”Mă bucur să anunț promovarea Alinei ca Partener în cadrul echipei noastre de Audit. Este un profesionist bine cunoscut în piață și cu o bogată experiență, atât în auditul extern, cât și în servicii de consultanță pentru sectorul serviciilor financiare”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România.

Citește și Doar 2 din 10 angajați români se consideră loiali companiei pentru care lucrează

  •  
  •  
  •  
  •  
  •