Banca Americană Merrill Lynch va revizui condițiile interne de muncă, după moartea unui stagiar

Încărcat laBanca Americană Merrill Lynch va revizui condițiile interne de muncă, după moartea unui stagiar

Banca Americană Merrill Lynch a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că va revizui condițiile interne de muncă după ce un stagiar al instituției a murit la Londra, din primele informații, din cauza programului solicitant, informează Reuters.

Banca Americană Merrill Lynch va revizui condițiile interne de muncă, după moartea unui stagiar

Moritz Erhardt, student german care lucra într-un program de internship pentru Banca Amerciană Merrill Lynch a murit pe 15 august în locuința sa aflată în zona de est a Londrei. Poliția nu a stabilit cauza exactă a morții tânărului, cu toate că din cercetările efectuate până acum a reieșit că Moritz lucra foarte multe ore pentru bancă.

Moartea studentului a stârnit dezbateri în mediul bancar pe tema programului stagiarilor. Întrebările care se pun acum sunt dacă cei care lucrează în regim de internship ar trebui să stea la birouri și noaptea sau dacă ar trebui să depășească pragul de 60 de ore muncă pe săptămână.

Ca răspuns la aceste întrebări, Banca Americiană Merrill Lynch a decis să formeze o echipă specială care să verifice cum lucrează tinerii angajații și cei aflați în internship.

“Prioritatea noastră este să sprijinim familia lui Erhardt ”, a declarat un purtător de cuvânt al băncii.

Moritz Erhardt venise în această vară special pentru internhipul oferit de Banca Americii. El a fost stagiar și pentru Deutsche Bank, Morgan Stanley și KPMG Consulting.

Merrill Lynch

  •  
  •  
  •  
  •  
  •