IKEA lansează un nou catalog pentru 2014

IKEA lansează un nou catalog pentru 2014

IKEA România a lansat, marți, un nou catalog care va fi distribuit în perioada 19 august – 8 septembrie, în 950.000 de exemplare, gratuit, către toate locuințele din București, Ploiești și împrejurimi.

IKEA lansează un nou catalog pentru 2014

IKEA lansează un nou catalog pentru 2014

„Bucură-te de fiecare moment petrecut acasă” este tema aleasă pentru noul Catalog IKEA 2014, iar explicația stă în faptul că cel puțin în București, 90% dintre activitățile de recreere se petrec acasă, spune Daniela Stoican, PR Manager, IKEA România.

„Anul acesta, ne concentrăm pe ce contează cel mai mult acasă – timpul petrecut împreună. Studiile din toată lumea arată că oamenii sunt tot mai stresați de faptul că nu mai au timp pentru ei, pentru casă și pentru cei dragi, că nu mai au timp să prețuiască bucuriile simple de zi cu zi de acasă. Tocmai de aceea, Catalogul IKEA 2014 oferă soluții accesibile și ingenioase pentru momentele petrecute împreună cu cei dragi – copii, soți, părinți, frați, surori, iubiți, prieteni sau chiar animalul de companie. Fie că gătim, citim, urmărim un film sau desenăm cu cei mici, mai puțin contează ce anume facem acasă. Important este că suntem cu toții împreună, chiar dacă uneori doar stăm întinși pe canapea și nu facem nimic” a mai declarat Daniela Stoican.

Noul Catalog vine și cu o extensie digitală îmbunătățită. Aplicația IKEA Catalogue permite utilizatorilor să mobileze o cameră în realitatea augmentată și să vadă cum arată peste 100 de produse din catalog în propria casă. În plus, utilizatorii vor găsi mai multe idei pentru decorarea și amenajarea locuinței, vor vedea camere dinnghiuri diferite, vor crea liste de cumpărături și vor fi la curent cu toate noutățile din magazin.IKEA lansează un nou catalog pentru 2014

Aplicația permite și verificarea informațiilor despre produse și a existenței acestora în stoc și va fi disponibilă din 15 august, gratuit în Google Play și App Store.

O altă noutate pe care o aduce catalogul este prezentarea colecției de designer TRENDIG, inspirată de întâlnirea dintre designul scandinav și cel chinezesc. Colecția va fi prezentă în magazinul IKEA din luna octombrie și va fi disponibilă doar o perioadă limitată de timp.

De pe 19 august, catalogul va fi disponibil şi în format digital pe website-ul www.IKEA.ro.

IKEA este o companie de retail mobilier și decorațiuni, de origine suedeză, fondată în 1943 de Ingvar Kamprad.

Marca IKEA a fost înregistrată în 1943, în Suedia. Majusculele din denumirea provin din iniţialele numelui fondatorului: Ingvar Kamprad, numelui fermei unde a crescut: Elmtaryd, şi numelui satului în care se găsea ferma: Agunnaryd.

Compania IKEA deținea, în august 2012, peste 338 de magazine în 40 de țări sau teritorii.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •