Leonardo Senni vine de pe poziţia de Şef al Departamentului de Energie al MISE

Leonardo Senni vine de pe poziţia de Şef al Departamentului de Energie al MISE

Ariston Thermo Group face schimbări în conducere. Compania l-a desemnat pe Leonardo Senni pentru poziţia de Chief Executive Officer. Acesta îşi va intra în atribuţii începând cu 1 ianuarie, 2014.

Leonardo Senni, născut în 1967, a ocupat pentru aproximativ doi ani poziţia de Şef al Departamentului de Energie al Ministerul Italian de Dezvoltare Economică, în această perioadă contribuind la definirea şi punerea în aplicare a strategiei naţionale de energie. Cu o diplomă în inginerie mecanică şi un master în Administraţie de Business la INSEAD, Franţa, noul CEO al Ariston Thermo a lucrat şi pentru McKinsey&Company şi Procter&Gamble.

„Numirea lui Leonardo Senni înseamnă o consolidare a echipei de management Ariston Thermo şi  reconfirmă angajamentul nostru privind sporirea continuă a resurselor de personal ce reprezintă cheia ce va susţine creşterea Ariston Thermo Group”, a comentat Paolo Merloni, preşedinte al Ariston Thermo.

„Leonardo stăpâneşte cunoştinţe profunde atât din sectorul energetic, cât şi industrial, o experienţă de lucru internaţională de lungă durată şi competenţe profesionale înalte. Reprezintă, astfel, o combinaţie câştigătoare, ce are scopul de a sprijini dezvoltarea Ariston Thermo pe segmentul termic la nivel mondial, atât prin inovaţia şi eficienţa energetică a produselor noastre, cât şi prin calitatea serviciilor pe care le oferim clienţilor şi prin creşterea prezenţei noastre la nivel internaţional”, a concluzionat Paolo Merloni.

Despre Ariston Thermo

Ariston Thermo Group a înregistrat în 2012 vânzări totale de 1,32  miliarde de euro, în creştere cu 5% faţă de 2011. Compania deţine 19 unităţi proprii de producţie în 10 ţări şi 15 centre de cercetare în 8 ţări, având în total 6.700 de angajaţi în cele 48 de filiale aflate în 29 de ţări. Compania asigură, de asemenea, o distribuţie ce acoperă peste 150 de state din întreaga lume.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •