Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii textile din Europa a achiziționat o companie românească

Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii textile din Europa a achiziționat o companie românească

Lindström Group, furnizor de servicii textile în Europa și Asia, a achiziționat operațiunile furnizorului român de servicii de închiriere a carpetelor Cleansteps.

Lindström a creat subsidiara din România în 2005 și a început prin a oferi servicii de închiriere a uniformelor de lucru pentru clienți companii. În 2007, compania și-a extins portofoliul, oferind și servicii de închiriere a carpetelor. Lindström este lider de piață în România, iar această achiziție va contribui semnificativ la consolidarea poziției sale.

Aproximativ 80% din murdăria acumulată într-o proprietate provine din zona intrării principale. Carpetele specializate pot să înmagazineze aproape toată această murdărie, oferind astfel o variantă convenabilă de a menține curățenia în clădire. Lindström oferă servicii de închiriere a carpetelor în 12 țări diferite din Europa. Serviciul companiei de închirere a carpetelor reprezintă o soluție accesibilă cu ajutorul căreia clienții își pot menține o imagine de excepție fără efort. Gama de carpete pusă la dispoziție de Lindström include carpete antipraf convenționale, cât și carpete cu un design special, care să corespundă imaginii clientului. Serviciile Lindström sunt disponibile în toată țara.

„Obiectivul nostru este să creștem puternic în România. Această achiziție ne va ajuta să creștem cifra de afaceri a subsidiarei din România și să ne consolidăm poziția de lider pe piața locală”, a declarat Dan Stere, Managing Director, Lindström SRL.

Despre Lindström

Lindström este un partener global business-to-business care contribuie la consolidarea imaginii corporate a clienților săi cu ajutorul textilelor și al curățeniei. Înființat în 1848, Lindström este liderul pieței specializate și una dintre cele mai mari companii de servicii textile din Europa. Lindström este prezentă în 21 țări, având aproape 2750 de angați și o cifră de afaceri de 288 milioane euro în 2012. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.lindstrom.ro și www.lindstromgroup.com

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •