CONCURS: Atelier de Networking – Arta de a stabili și menține relații

Vrei să afli mai multe despre networking? Vrei să știi cum să stabileşti relații cu alți oameni, dar și cum să le păstrezi pe termen lung? Vino la Atelierul de Networking, unde vei învăța arta de a stabili și menține relații.

Fundația Calea Victoriei îți oferă șansa de a obține un loc gratuit la acest atelier. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi, printr-un comentariu, la întrebarea „Ce reprezintă networking-ul pentru tine”.

Câștigătorul va fi desemnat printr-o tragere la sorți care va avea loc în data de 3 noiembrie 2015. Răspunsurile tale sunt așteptate până cel mai târziu pe 3 noiembrie 2015, ora 14:00.

Atelierul de Networking vă inițiază în arta de a stabili, menţine sau întrerupe relaţii. O artă care, în secolul XXI, ar trebui să devină o a doua natură pentru omul modern.

Fundația Calea Victoriei te invită la o călătorie în care vei avea șansa să înveţi această artă şi, nu în ultimul rând, să practici networking-ul. Călătoria va fi una ușoară și plăcută, plina de voie bună, dar și de poveşti, experiențe, dialog şi, nu în ultimul rând, de practică.

Acest atelier este pentru tine, indiferent dacă lucrezi în corporaţie, eşti antreprenor, director de companie sau student. Împreună vom lucra în grup, dar şi cu noi înşine, pentru a putea să ne dezvoltăm abilitățile în interacțiunea cu cei din jur.

Cursurile vor începe pe 4 noiembrie 2015 la sediul Fundației Calea Victoriei din București, strada Popa Soare nr. 40, etajul 1. Cursurile vor consta în patru ședințe săptămânale, iar prețul unui bilet este de 200 lei.

(sursa foto: foter.com / Luc Legay)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •