20% reducere la orice curs din iunie, de la Fundația Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei iti daruieste zilnic 20% reducere la toate cursurile din luna iunie

Cum ar fi să primești un cadou în fiecare zi? În perioada 24-31 mai 2017, Fundația Calea Victoriei îți dăruiește zilnic 20% reducere la toate cursurile din luna iunie. Dacă dimineața te trezești gândindu-te cum să îți decorezi locuința, după prânz râvnești la un curs relaxant de artă, iar seara visezi cum poți deveni un lider de succes, e timpul să-ți urmezi pasiunea!

Prinde oferta care te aduce mai aproape de ceea ce îți place, indiferent dacă ai deja un hobby sau dacă vrei să ai parte de o aventură culturală spontană. Tu alegi ce ușă vei deschide și în ce univers vei pătrunde: modă și stil, blogging, pictură și grafică, dezvoltare personală și wellbeing, istoria religiilor, actorie, design interior etc.

Acestea sunt cursurile pe care le poți achiziționa în perioada 24-31 mai, cu 20% reducere:

Ce curs ți-a atras atenția? Trimite un mail la contact@victoriei.ro pentru înscrieri și întrebări suplimentare.

Oferta nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri și este valabilă pentru cursurile achitate în perioada 24-31 mai 2017, în măsura locurilor disponibile.

Fundația Calea Victoriei este acel loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste zece ani, inspirăm prin arte și cultură. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care organizăm evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Peste 50.000 de cursanți au participat la proiectele noastre și peste 2.000 de tineri au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).