Atelier de Time Management: timpul înseamnă viață!

Fundatia Calea Victoriei va invita marti, 10 ianuarie 2017, la Atelierul de Time management

Fundația Calea Victoriei vă invită marți, 10 ianuarie 2017, de la ora 19:00, la Atelierul de Time management: Timpul înseamnă viață!, susținut de către trainerul Alin Comșa.

În cadrul acestui seminar, se discută despre felul în care obiectivele de zi cu zi pot fi atinse evitând stresul, punându-se accent pe comportamentul orientat pe rezultate. Cursul oferă participanților informațiile necesare pentru o mai bună organizare a activităților.

Percepția timpului este cea care face diferența între a avea un serviciu, o carieră sau o activitate vocațională pentru că diferența de percepție duce întotdeauna la diferențe de comportament. Astfel, se va discuta despre cum se poate câștiga timp și care sunt activitățile care duc la pierderea timpului.

Managementul timpului înseamnă, în primul rând, depășirea barierelor interne de comunicare. Participanții la acest curs vor înțelege influența comportamentului autentic în relaționarea eficientă.

Obiective de învățare:

– înțelegerea și aprofundarea noțiunilor de planificar: organizare și management al activității.

– înțelegerea a ceea ce înseamnă comportament autentic / felul în care organizarea personală influențează relațiile de business.

Obiective practice:

– dezvoltarea abilităților de organizare a activităților astfel încât obiectivele vizate să fie atinse evitând stresul;

– dezvoltarea abilităților de relaționare eficientă.

Lector: Alin Comșa

Data desfășurării: 10 ianuarie 2017; Ora curs: 19:00

Frecvența: săptămânal, marți

Număr ateliere: două

Vârsta minimă: 18 ani

Cost: 120 lei;

Loc desfășurare: Fundația Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și a Bisericii Sfânta Vineri – Bd. Corneliu Coposu)

Înscriere la contact@victoriei.ro

Detalii la www.victoriei.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •