Beauty of Entrepreneurship 2016, conferinţă internaţională dedicată antreprenoriatului feminin!

Beauty of Entrepreneurship

Pe data de 9 Noiembrie 2016 în cadrul Facultăţii de Drept, în amfiteatrul Aula Magna, va avea loc o conferinţă internaţională dedicată femeilor -antreprenor din România. La iniţiativa Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor din România, speakerii internaţionali sub bagheta lui Perry Timms îşi dau întâlnire în cadrul Beauty of Entrepreneurship 2016 – prima conferinţă internaţională despre antreprenoriat, leadership, femei în afaceri şi nu numai.

Într-o lume în care femeile s-au tot lovit de bariere culturale, sociale şi psihologice, decizia de a avea propria afacere este una foarte grea.  Într-o lume în care obstacolele devin oportunităţi şi fiecare zi înseamnă o serie de decizii şi responsabilităţi, acum poţi afla de la specialisti în domeniu cum poţi dobândi curajul de a merge mai departe.  Beauty of Entrepreneurship 2016 este un eveniment care se distinge prin abordarea multilaterală a Antreprenoriatului şi totodată prin prezenţa unor speakeri inspirationali şi internaţionali care îţi vor vorbi din experienţa lor de viaţă şi de business.

“Ne dorim ca prin acest eveniment să venim în întâmpinarea celor care îşi doresc o afacere a lor, dar nu au găsit încă imboldul de a o începe. Nimic nu este întâmplător şi tot ceea ce am devenit se datorează experienţelor din viaţa noastră. Şi de aceea sunt convinsă că o astfel de conferinţă este exact ceea ce lipseşte în momentul de faţă: o unitate, o transparenţă a informaţiei şi o încurajare pentru femeile şi pentru toţi cei care simt că pot merge mai departe cu planul lor măreţ.” spune Cristina Chiriac, la iniţiativa căreia s-a organizat această conferinţă.