„Blogging: avantaje şi modalităţi de diferenţiere în online”, cu Cristina Bazavan

„Blogging: avantaje şi modalităţi de diferenţiere în online”, cu Cristina Bazavan

Cristina Bazavan, jurnalist şi blogger, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, marţi, 20 octombrie 2015, ora 19. Tema evenimentului va fi „Blogging: avantaje şi modalităţi de diferenţiere în online”.

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce are loc lunar şi se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

„Mai mult decât un lucru «la modă» pe care îl putem face pentru compania noastră, blogging-ul are potenţialul de a ne aduce beneficii reale de business şi ne poate ajuta să ne diferenţiem între alte câteva zeci de companii care oferă lucruri asemănătoare cu noi numai dacă este făcut aşa cum trebuie. Cristina Bazavan ne va vorbi din experienţa ei de om de presă şi blogger care este rolul blogului şi cum putem scrie sincer, atractiv şi, cel mai important, cu rezultate”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Cristina Bazavan este un jurnalist cu experienţă în print, radio şi TV, dar şi unul dintre cei mai vizibili bloggeri din online-ul românesc. Timp de 12 ani, a fost una dintre vocile Europa FM, alături de care a realizat o performanţă unică în Europa, ajungând staţia nr. 1 naţional în şase luni de la lansare. A fost prezentatoarea primului sezon al emisiunii „Ca-n filme”, iar din 2005 până în 2011 a fost redactorul-şef al revistei Tabu.

Tehnici de networking cu Paul Renaud

Noua serie de evenimente Meet the WOMAN! îl va avea prezent pe Paul Renaud, Executive Coach şi autor al cărţii „A Networking Book”. El va prezenta cele mai bune tehnici de networking şi beneficiile conectării cu alte persoane.

Paul Renaud are peste 31 de ani de experienţă profesională, 15 dintre ei petrecuţi în funcţii executive în companii din zece ţări. Paul este Executive Coach calificat pentru orice nivel de management, cu specializare în optimizarea performanţei şi desfăşoară workshop-ul Masters of Networking, în care pune la dispoziţia participanţilor experienţa lui în acest domeniu.

Taxa de participare la eveniment este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Evenimentul va avea loc la sediul Ernst & Young: Bucharest Tower Center, etajul 22, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 15-17, Bucureşti.

Înscrierile se fac la: membership@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0762.677.111.

Programul evenimentului:

18:30 – Inregistrarea participantelor & coffee

19:15 – Tehnici de networking cu Paul Renaud

19:25 – Prezentarea fiecărei participante şi a businessului / jobului său

20:20 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului

20:35 – Q&A

20:55 – Tombolă cu premii oferite de parteneri

21:00 – Business Networking

Despre Femei în Afaceri

Înfiinţată în 2009 de Alice Botnarenco, organizaţia Femei în Afaceri dezvoltă proiecte care se adresează antreprenoarelor şi femeilor care lucrează în companii. În 2012, a reprezentat România la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic internaţional pentru femei, a relansat site-ul www.femei-in-afaceri.ro, poziţionat ca un portal cu informaţii din mediul feminin de afaceri, şi a creat prima platformă online de business dedicată femeilor din România.

Pornită iniţial ca o comunitate online, Femei în Afaceri numără în prezent peste 2.000 de membre în grupul de pe Linkedin şi câteva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfăşurate pe parcursul a şase ani de existenţă.

Informaţii complete despre eveniment pe site-ul FEMEI in AFACERI.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •