Câștigi o bursă la unul dintre programele Academiei Exec-Edu, dacă te înscrii la concurs

Aplica la bursa oferita de Exec-Edu pentru unul dintre programele din cadrul academiei noastre

Aplică la bursa oferită de Exec-Edu pentru unul dintre programele din cadrul academiei noastre care iau startul în această toamnă!

Programele de certificare din cadrul Academiei Exec-Edu sunt cursuri complexe, de trei sau patru luni, autorizate naţional şi / sau internaţional, cu grad ridicat de interactivitate, care nu transmit doar concepte, ci dezvoltă abilități si formează comportamente. Ele se adresează profesioniştilor care doresc să îşi consolideze competenţele manageriale în resurse umane, marketing, managementul proiectelor, IFRS şi finanţe pentru nefinanțiști.

Academia EXEC-EDU își propune crearea unei perspective unitare, de ansamblu, asupra unor competențe esențiale pentru succesul organizației.

Organizate într-un format unic, aceste programe facilitează antrenarea competențelor pe parcursul mai multor luni. Este vorba despre o serie de sesiuni practice de învățare, organizate o dată pe săptămână și însoțite de lucru intens în echipe, în afara sesiunilor de curs. Obiectivul final este aplicarea celor învăţate chiar de a doua zi și generarea de idei şi soluţii pentru provocările şi dilemele cu care se confruntă managerii.

Ce obții:

  • interacţiunea cu experți renumiți, cu experiență de business, dar și cu colegi cu profiluri diverse, cu care faci schimb de idei și opinii;
  • exersarea abilităţii de luare a deciziilor prin rezolvarea de studii complexe de caz, simulări de business, proiecte de echipă;
  • accesul la comunitatea absolvenților Exec-Edu, o comunitate elitistă, dinamică, de manageri și antreprenori.