Despre perspectivele economice și transformarea digitală, la Business to more Business

Despre perspectivele economice și transformarea digitală, la Business to more Business

Evenimentul de referință organizat de DoingBusiness.ro – Conferința Națională ,,Business to more Business” – va avea loc la București, în data de 18 mai 2016, în Sala Atlas a Hotelului Radisson Blu, începând cu ora 9.00.

Conferința oferă participanților șansa de a înțelege mai bine perspectivele economice ale României, pornind de la viziunea, experiența și realizările unor strategi și lideri recunoscuți din companii și instituții relevante pentru economia românească.

,,Noi ajutăm companiile să aibă succes”, a declarat Dumitru Ion, CEO DoingBusiness.ro. ,,Anul trecut, la București în cadrul acestui eveniment, ne-am propus să conturăm cadrul de afaceri pentru 2016. Am arătat că economia României va continua să crească în anul 2016 și cum se va dezvolta chiar și într-un climat de incertitudine politică, pe fondul creșterii consumului și a majorării investițiilor private. De aceea, ne mândrim că reușim să aducem, și în acest an, în fața participanților, persoane cu responsabiltate în industriile din care fac parte, cu o reală capacitate de a prognoza ceea ce va urma. Este o premisă esențială pentru a avea succes în afaceri și pentru a crea locuri de muncă, iar acest ingredient îl alăturăm instrumentelor inovatoare prezentate în conferință”, a mai spus Dumitru Ion.

Evenimentul este structurat în trei sesiuni de dezbateri pe parcursul a șase ore. Sesiunea dedicată strategiei de afaceri va argumenta perspectivele economice pentru companii, pornind de la riscurile asociate economiei volatile naționale și europene și va analiza exhaustiv riscurile, posibilitățile de dezvoltare sectoriale, cele mai noi modele de afaceri, dar și predicțiile asociate așa-numitului ,,Tsunami digital”.

A doua sesiune, dedicată tacticilor de afaceri, dezvoltă cele mai bune strategii și instrumente inovatoare pentru câștigarea încrederii clienților folosind impactul tehnologiei asupra vânzărilor, digitalizarea și adaptarea la noul comportament al consumatorului, de tip ,,cameleon”.

Ultima parte a evenimentului reprezintă o sesiune de coaching și dezvoltare personală și abordează subiecte precum: rolul CEO-ului în transformarea digitală, tactici de gestionare a diferenței dintre generații și instrumente de maximizare a performanței liderilor în situații de presiune.

Printre vorbitorii conferinței se află Cătălin Păuna – Senior Economist, Banca Mondială; Violeta Luca – Marketing & Operations Director, Microsoft România; Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom România; Daniel Pană – Country Manager, SAS Analytical Solutions, Mihai Stănescu – Executive Coach, RoCoach, Cristina Barbu – Office BG Lead, Microsoft România; Silviu Chiran – Managing Partner, Koding Technology și Elena Badea – Marketing Strategy Consultant & Trainer.

Conferința națională ,,Business to more Business” a inclus până acum mediul de afaceri din Brașov (10 martie 2016), Iași (23 martie 2016), Ploiești (14 aprilie 2016), iar după evenimentul de la București, din18 mai 2016, proiectul național continuă la Sibiu (26 mai 2016), Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016), Oradea (24 noiembrie 2016), Timișoara (decembrie 2016) Totodată, în octombrie 2016, la București, DoingBusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference.

DoingBusiness.ro este un portal de afaceri care oferă informații despre oportunitățile din economia națională, precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in România, în variante print și online. DoingBusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •