Doar două săptămâni până la Conferinţa de resurse umane, HR Summit Iaşi

HR Summit va aborda subiecte de actualitate in HR

Structurată pe două zile, Conferinţa de resurse umane HR Summit va aborda în detaliu subiecte de actualitate în HR: talent management, recrutare într-un context în continuă schimbare, retenţia, motivarea angajaţilor, dar şi evitarea situaţiilor de criză într-un business. Prin intermediul sloganului „Difficult times? SuperHeRoes are here!”, HR Summit aduce o nouă perspectivă asupra specialistului de resurse umane: HR-ul ca super-erou.

Workshop-uri practice, dinamice şi interactive

Prima zi a conferinţei, 12 octombrie, cuprinde în formatul său șase workshop-uri, care se vor desfăşura în paralel. La finalul acestora, reprezentantul Change Works& Member of the Board Telekom va susţine o prezentare comună, pe tema „Be calm and love HR!”. Anca Georgescu Aladgem va scoate în evidenţă faptul că a activa în domeniul HR înseamnă mult mai mult decât a aprecia oamenii: înseamnă să te detaşezi şi să priveşti obiectiv situaţiile.

HR Managerul Saint-Gobain vorbeşte despre .„Evaluarea performanţei” vs „Motivarea angajaţior”. Evaluarea performanţei este activitatea de bază a HR-ului care ocupă funcţia de management, activitate prin care se urmărește eficiența cu care angajaţii îndeplinesc responsabilităţile care le revin. Pe de altă parte, motivarea angajaţilor este un obiectiv principal al companiilor, care nu vizează în mod necesar recompense financiare. Despre importanța acestor procese şi despre modalitatea în care sunt aplicate în Saint-Gobain, aflăm la HR Summit.

Printre subiectele care vor fi abordate în cadrul workshopurilor anunțăm: ”Cum se poate eficientiza procesul de inducţie pentru noii angajaţi?”, “Motivarea astăzi: misiune imposibilă?” sau “An Everyone Culture”.

Speakeri naţionali şi internaţionali, soluţii practice şi inovatoare

Cea de-a doua zi este dedicată prezentărilor şi sesiunii de dezbateri. Abilităţi de HR comparabile cu cele ale lui Iron Man, Wonder Woman şi Jedi, vor fi puse în discuţie de către reprezentanţi ai companiilor Ernst&Young, L’Oreal, Telekom, Endava, Continental şi nu numai, prin prezentări complexe şi dezbateri pe subiecte de actualitate.

Despre The Silent Heroes va discuta HR Directorul Ernst&Young, Andreea Mihnea. Prezentarea se axează pe rolul HR-ului de partener de business şi de garant al sustenabilităţii sale. Acţiunile sunt dictate de: valori, orientare către viitor şi sens durabil, medierea şi evitarea situaţiilor de criză într-un business.

Katrina Collier, Social Media Recruiter, The Searchologist, va aborda subiectul Candidate Engagement in a Noisy World. Katrina va exemplifica cum uşurează tehnologia procesele de recrutare și de implicare a angajaţilor, precum şi rolul reţelelor sociale în acest context.

5-13 octombrie, săptămâna dedicată specialiştilor de Resurse Umane

Săptămâna dedicată HR-ilor pregăteşte pentru comunitatea ieşeană două evenimente de referinţă pentru industrie: HR Summit şi Târgul de Cariere. O săptămână în care super-eroii companiilor naţionale şi internaţionale de renume aduc noutăţile din domeniu prin intermediul prezentărilor, studiilor de caz şi al workshopurilor. În acelaşi timp, specialiştii HR au ocazia să interacţioneze cu tineri interesaţi de carieră la Târgul de Cariere Iaşi (5-6 octombrie) şi Târgul de Cariere în IT (12-13 octombrie), să realizeze interviuri pe loc şi să ofere oportunităţi de promovare şi de susţinere a unor seminarii şi workshopuri pentru candidaţii TdC.

Va fi o săptămână în care comunitatea de HR din capitala Moldovei se reuneşte într-un context în care networkingul şi knowledge sharing sunt principiile de bază. Detalii pe www.targuldecariere.ro şi pe www.hrsummit.ro

Despre Conferinţa de Resurse Umane HR Summit 

HR Summit este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshopuri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar şi târgul Touristica.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •