IMM ReStart – la Oradea, pe 18 noiembrie 2015

IMM ReStart

Doingbusiness.ro organizează în data de 18 noiembrie 2015, la Oradea, conferința ,,IMM Restart – Descoperă-ți potențialul”. Evenimentul se desfășoară la Hotel Ramada și reprezintă cea mai bună oportunitate pentru managerii companiilor din Bihor și județele învecinate de a descoperi noi perspective de afaceri și dezvoltare personală.

Evenimentul ,,IMM Restart – Descoperă-ți potențialul” este un concept unic, parte a unui proiect național, care aduce consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local. În plus, pe lângă instrumentele de investiție și optimizare inteligentă, participanții la eveniment pot cunoaște și asimila beneficiile aduse de tehnologie în dezvoltarea propriei companii în noua eră a hiperconectivității și să amplifice potențialul de dezvoltare personală al managerilor pentru consolidarea și dezvoltarea afacerilor.

,,Conferința de la Oradea reprezintă ultima oprire a Caravanei IMM Restart – Descoperă-ți potențialul din anul 2015, o serie de conferințe care a fost foarte apreciată la nivel național. Așteptăm cu nerăbdare să prezentăm mediului de afaceri din Bihor temele conferinței care, așa cum vor observa participanții, țin cont de caracteristicile, aspirațiile și nevoile de informare ale mediului de afaceri, pe baza experienței consolidate de noi prin acest Proiect Național“, a declarat Dumitru Ion, directorul general al doingbusiness.ro.

Conferința este interactivă, structurată pe 3 segmente. Primul panel este dedicat consultanței fiscale, financiare și legislative pentru optimizarea activității companiilor pe baza celor mai recente modificări ale Codului Fiscal, din perspectiva EY Romania (Răzvan Ungureanu, Tax Manger – EY România,). Cele mai importante detalii despre fondurile europene disponibile și formalitățile de accesare a acestora sunt prezentate pe larg în acest panel de către REI Finance Advisors prin Roxana Mircea – Managing Partner, iar Marius Dan, Trainer – Allianz-Țiriac Asigurări descrie modalitățile optime de acoperire a riscurilor cu impact asupra afacerilor (managementul riscului și asigurarea afacerilor). Marina Roman, Director Zonal Retail – BCR va vorbi despre cheltuielile inteligente şi modalitățile de retenție a angajaților-cheie în companie.

Panelul secund demonstrează impactul tehnologiei asupra dezvoltării companiilor, iar vorbitorii care se vor adresa audienței de afaceri din Oradea vor prezenta instrumente veritabile pentru obținerea de informații utile despre furnizori și potențiali clienți, soluții tehnologice pentru optimizarea costurilor afacerilor, dar și aspecte legislative legate de utilizarea programelor informatice pentru o gestiune corectă și profitabilă a software-ului.

Ca element de unicitate, Doingbusiness.ro și EY România aduc în fața participanților un instrument complex de prognoză – ,,Barometrul de afaceri la nivel local”, prin care audiența poate exprima principalele previziuni economice pentru anul 2016. Metodologia cercetării permite comparația și includerea percepției asupra mediului de afaceri la nivel local într-o perspectivă inter-regională. În premieră, la Oradea, va fi prezentată opinia managerilor și a persoanelor de decizie din companiile locale prin nuanțarea diferențelor și asemănărilor cu percepția asupra mediului de afaceri din alte regiuni relevante ale României, într-un panel dedicat.

Participarea este gratuită în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie care se înregistrează la eveniment.

Evenimentul moderat de jurnalistul Radu Soviani, reprezintă cel mai important eveniment de afaceri din 2015 din Oradea, și formează cadrul pentru dezbaterea celor mai noi subiecte de afaceri, prezentarea oportunităților și instrumentelor pentru dezvoltarea afacerii, întâlniri private cu vorbitorii conferinței și nu în ultimul rând reprezintă un bun prilej de dezvoltare a rețelei de afaceri (networking) pentru antreprenorii locali.

Înregistrarea pentru participare și programul complet  al evenimentului sunt disponibile pe site-ul www.doingbusiness.ro, la adresa: http://evenimente.doingbusiness.ro/formular/?oras=oradea.

Conferința națională IMM Restart – Descoperă-ți potențialul a inclus în 2015 mediul de afaceri din Brașov, Arad, Sibiu, Pitești, Iași, Galați, Târgu Mureș și se finalizează în 18 noiembrie 2015, la Oradea.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), care oferă utilizatorilor informații despre oportunitățile din economia românească, precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies în România, în variante print și online incluse în portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agenție de evenimente, IBP Events (atât evenimente proprii, cât și pentru clienți), servicii de comunicare și direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: IMM ReStart Descoperă-ţi Potenţialul (2015), CEO Conference – Shaping the Future (2015), IMM ReStart – Resurse și consultanță pentru dezvoltare (2014), Economia Azi – Opțiuni și oportunități pentru IMM-uri (2013), Realitatea în Afaceri – Drumul către performanță (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit (2010).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •