Luna fintech la TechHub Bucharest: Peste 15 evenimente pentru antreprenorii în tehnologie

Luna fintech la TechHub Bucharest. Peste 15 evenimente pentru antreprenorii in tehnologie

Între 5 și 30 septembrie, TechHub Bucharest organizează o serie de evenimente dedicate antreprenorilor care dezvoltă produse în industria fintech sau au o idee în acest sens. Startup-urile vor avea ocazia să participe la sesiuni de feedback, discuții private și întâlniri cu specialiști din industria financiar-bancară. Luna fintech se va încheia pe 29 septembrie cu Demo Night, o competiție de prezentare a celor mai bune produse în domeniu. Participarea este gratuită, iar aplicațiile sunt deschise online până pe 21 septembrie.

Luna fintech este un program organizat de comunitatea TechHub Bucharest în parteneriat cu Raiffeisen Bank și se adresează  antreprenorilor care inovează în industria financiar-bancară și care creează tehnologii pentru creșterea performanței în domeniu. Programul debutează pe 5 septembrie cu o dezbatere deschisă publicului despre industria fintech, cum se diferențiază aceasta și care este potențialul României, la nivel global, în această direcție. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se fac online pe site-ul programului.

Timp de 4 săptămâni, peste 400 de fondatori de startup-uri, antreprenori, oameni de produs și pasionați de tehnologie sunt așteptați să participe la program. Aceștia pot opta pentru sesiunile de feedback unu la unu, sau pot participa la discuțiile deschise cu experți locali și fondatori de startup-uri fintech. Întâlnirile vor avea ca puncte de dezbatere subiecte precum evoluția industriei, sistemele tehnologice folosite de bănci, nevoile și perspectivele pieței, dar și poveștile de succes ale startup-urilor existente pe piață.

În plus, pe parcursul lunii septembrie, antreprenorii care lucrează la produse în industria fintech pot lucra gratis de la TechHub Bucharest, din spațiul de co-working, pentru a intra mai ușor în contact cu specialiștii și participanții la program.

Printre invitații care vor participa la evenimentele organizate în cadrul programului Luna fintech la TechHub Bucharest se numără Marius Solescu – General Manager Ferratum Group, Sorina Bera – CEO Allevo, Daniel Nicolescu – Managing Partner & Co-founder Symphopay, Antonio Eram- CEO Netopia, Lisa Guțu – Co-founder & COO Fentury, Petru Dimulescu – Software Engineer Transferwise, dar și alți profesioniști care vor fi anunțați pe parcurs, pe site-ul programului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •