Start înscrieri pentru acceleratorul Impact Startup Factory

Start înscrieri pentru acceleratorul Impact Startup Factory

Impact Hub în parteneriat cu Impact Hub Zürich anunță lansarea acceleratorului Impact Startup Factory, cu scopul de a identifica și a sprijini acele idei de afaceri ale căror produse, servicii sau tehnologii aduc beneficii pentru planetă și comunități.

Fie că au deja o idee de business sau vor să facă parte din cadrul unor echipe existente, antreprenori din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara vor beneficia de îndrumarea unor mentori și a unor experți în sustenabilitate în fiecare etapă de dezvoltare a startup-ului, de la identificarea clienților potriviți și confirmarea faptului că produsul va vinde cu succes pe piața țintă, până la construirea unui plan de afaceri și lansarea produsului/serviciului.

Programul cuprinde un bootcamp de dezvoltare al proiectelor, sesiuni de mentorship, testare și validare a business-urilor pe piață și prezentarea proiectelor în fața unui juriu alcătuit din membri ai echipei de mentori, printre care și Alex Ghiță (Educativa), Mircea Patachi ( UNLOQ Systems6), Cristian Prajitură (NetConnect Internet), Stelian Burduhos (Horeca Land Romania), Mircea Drăghici (Venture Growth Partners), Ovidiu Toader, Paul Ghiță (Mellow Drinks) și Lorand Mynio. În urma jurizării 6 echipe vor beneficia de un fellowship, care include o vizită de două zile la Zurich pentru a interacționa cu investitori și antreprenori internaționali pentru dezvoltarea proiectelor. Ultima etapă din cadrul Impact Startup Factory presupune un program intensiv de 4 luni de pregătire și lansare pe piață a business-urilor. 

Citeşte şi Un startup accelerat în Cluj de Spherik ajunge în Silicon Valley

„Sustenabilitatea se regăsește din ce în ce mai des în strategiile marilor organizații și devine o componentă esențială în dezvoltarea oricărui business. Impact Factory caută idei pentru o lume mai bună, sprijină antreprenori aflați la început de drum care își doresc să construiască afaceri solide, cu impact pozitiv asupra comunității, indiferent de domeniu”, a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub Bucharest & Cluj Napoca.

Înscrierile la prima ediție a acceleratorului de startup-uri sustenabile Impact Startup Factory au loc până pe 22 iunie (București), respectiv 27 iunie (Cluj-Napoca). Bootcamp-ul din București va avea loc în perioada 24-26 iunie iar cel din Cluj-Napoca între 1-3 iulie. Cei din Timișoara și Iași pot opta pentru unul dintre cele două bootcamp-uri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •