Autonom investește două milioane de euro în Impact Hub Bucharest și devine  partener

Autonom a devenit actionar in Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest, organizația care susține antreprenorii și inovatorii români prin spații de coworking, birouri de echipe, evenimente și programe de accelerare, încheie procesul de redefinire a strategiei de dezvoltare început în vară prin preluarea locațiilor 3house, iar acum prin atragerea unui nou partener acționar – Autonom.

Din această toamnă, Autonom a devenit acționar în Impact Hub Bucharest, investind două milioane de euro sub formă de equity, scrisori de garanții bancare și linii de creditare pentru amenajările noilor spații.

Autonom este o companie cu capital 100% românesc, fondată în 2016, în Piatra Neamț, de către Marius și Dan Ștefan.  Este principalul furnizor de soluții de mobilitate din România printr-o rețea națională unică, fiind prezent și pe piețele din Ungaria și Serbia.

În vara anului 2019, Impact Hub Bucharest și 3house au fuzionat sub același brand, avându-i ca parteneri pe Oana și Vlad Craioveanu, co-fondatori ai organizației și pe Ilinca Păun, CEO The Entrepreneurship Academy. La finalul lui 2019, după un scurt proces de due-dilligence, Autonom s-a alăturat ca partener minoritar, cu o investiție de două milioane de euro.

Noua structură va presupune un rol consultativ și strategic pentru Dan și Marius Ștefan, precum și pentru Ilinca Păun, în timp ce acționariatul majoritar este deținut în continuare de către Oana și Vlad Craioveanu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •