Impact Hub caută antreprenorii care vor revoluționa agricultura și industria alimentară prin tehnologie! 

Impact Hub cauta antreprenorii care vor revolutiona agricultura si industria alimentara prin tehnologie! 

Impact Hub Bucharest și EFSE Entrepreneurship Academy lansează un program de pre-accelerare dedicat celor care pot propune soluții tehnologice care să schimbe industria alimentară sau agricultura! Food & Agri Tech Challenge caută startup-uri cu idei fezabile care să participe la bootcamp și un program de 6 luni de creștere pentru a ajunge de la idee la prototip validat. 

Citește și: 6 tendințe în tehnologie pentru 2019

Food & Agri Tech Challenge se adresează startup-urilor care pot propune idei dezvoltate de business în agricultură sau industria alimentară, bazate pe tehnologie. Printre domeniile vizate se numără, de exemplu: 

  • Calitate și trasabilitate (siguranța alimentelor, calitatea plantelor și a alimentelor) 
  • Tehnologia agriculturii (agricultura de precizie, sănătatea animalelor, agricultură verticală și interioară)  
  • Noi canale de distribuție (distribuție directă, restaurante digitale, noi vehicule de livrare) 

Înscrierile sunt gratuite și deschise până pe 30 noiembrie, pe fatchallenge.ro. În urma selecției făcute de organizatori, 15 echipe vor participa la un bootcamp de 2 zile, pe 13-14 decembrie, unde își vor dezvolta ideea sub îndrumarea unor mentori și specialiști cu experiență în cele 2 domenii, dar și în dezvoltarea unui startup.

Impact Hub caută antreprenorii care vor revoluționa agricultura și industria alimentară prin tehnologie!

La finalul acestui bootcamp, cele mai bune 6-8 idei vor fi selectate pentru a face parte din pre-accelerator.

Pre-acceleratorul se va desfășura pe parcursul a 6 luni, din ianuarie până în iunie 2020 și se va încheia cu un Demo Day, un eveniment public unde participanții își vor expune ideile către potențiali clienți, investitori, parteneri sau alte persoane active în aceste domenii, interesate de inovație.  

Citește și: Sondaj Frames: Fără investiții în tehnologie, România va rămâne în urma țărilor din regiune

 Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate din România, în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborativ și pentru echipe în 3 spații din capitală, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. 

EFSE Entrepreneurship Academy (Academia Antreprenorială) este o inițiativă a EFSE Development Facility sub egida căreia sunt implementate programe educaționale pentru startup-uri din regiunea țintă de activitate a Fondului EFSE.  

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •