Ultima strigare pentru Școlile de Vară organizate de Fundația Calea Victoriei

Ultima strigare pentru cursurile organizate de Fundatia Calea Victoriei

Luna august este ultima șansă de a participa la Școlile de Vară organizate de Fundația Calea Victoriei anul acesta! Este o perioadă intensă, o petrecere culturală în orașul tău, când te poți bucura de cursuri de Stil, Desen, Storytelling, Fotografie, Meditație, Scriere Creativă și multe altele.

VEZI PROGRAMUL COMPLET AL ȘCOLILOR DE VARĂ DIN AUGUST AICI

Serile lungi și înstelate de vară sunt momentul ideal pentru a „savura”, alături de alți cursanți simpatici, dornici să se relaxeze, să învețe lucruri noi și să socializeze, un cocktail cultural:

  • Încearcă un mix de Istorie și Modă la cursul De la Art Nouveau la Art Deco. Artă, modă şi societate (21-24 august) și apoi pune în practică noutățile aflate la HOW TO BE A LADY: Exerciţii de feminitate (16-18 august).
  • Sau îmbină Arta de a Asculta (28 august – 1 septembrie) cu abilitățile unui bun povestitor la Şcoala de vară: Storytelling în Public Speaking (28 august-1 septembrie).
  • Mix and Match: Arta Renaşterii italiene: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo (7-9 august) se potrivește de minune cu un curs practic, cum ar fi Cursul de Design interior (28 august – 1 septembrie).

Toată lumea este invitată la petrecere! Alege și combină cursurile favorite. Pentru a fi la curent cu alte oferte și promoții, urmăriți site-ul lor și pagina de Facebook.

Fundația Calea Victoriei este acel loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii, printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 10 ani inspiră prin arte și cultură și susțin tinerii talentați. Au reușit să ducă o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, au devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

De-a lungul timpului, peste 50.000 de cursanți au participat la proiectele lor și peste 2.000 de tineri au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •