Curs Writing Dynamics

Curs care poate fi util oricui doreste sa-si imbunatateasca productivitatea si calitatea scrierii

Scrisul a devenit cu siguranţă una dintre activităţile noastre zilnice. De la un simplu e-mail, până la articole şi texte mai complexe, procesăm în fiecare zi o cantitate din ce în ce mai mare de informaţie scrisă. Într-un astfel de context, apare inevitabil şi nevoia de adaptare: cititorul devine mai selectiv, decizând extrem de rapid ce merită sau nu să citească, iar redactorul este nevoit să scrie texte cât mai clare, concise şi convingătoare, într-un timp cât mai scurt. Writing Dynamics este un curs care poate fi util oricui doreşte să-şi îmbunătăţească productivitatea şi calitatea scrierii, indiferent dacă este vorba despre un context formal sau informal.

Având la bază un sistem dezvoltat de către scriitori profesionişti, cursul include tehnici de selectare a unei strategii de scriere, gestionarea atenţiei cititorului şi instrumente de evidenţiere a beneficiilor.

În urma acestui program, vei şti mai bine:

  • cum să selectezi strategia potrivită de scris pentru a economisi timp şi pentru a creşte productivitatea;
  • cum să ai impact prin ceea ce scrii gestionând atenţia cititorului şi evidenţiind beneficiile;
  • să îmbunătăţeşti calitatea documentelor prin practicarea exerciţiilor de editare;
  • să aplici tehnici de scriere atunci când scrii diverse tipuri de documente, de la e-mailurile zilnice până la rapoarte mai lungi.

Cui i se adresează cursul?

Atelierul se adresează angajaţilor din consultanţă, marketing, vânzări, PR, contabilitate, advertising, sectorul public şi tuturor persoanelor pentru care redactarea este o parte importantă din rutina zilnică.

Detalii curs:

  • 2 zile, 9.00 – 17.00
  • trainer: Andreea Doica
  • când: 10-11 octombrie 2017
  • investiție: 450 euro + TVA / participant
  • group discount: 15%

Despre trainer

Andreea Doica este trainer Interact. În cursurile sale, Andreea îmbină profesionalismul cu iniţiativa şi cu o profundă înţelegere a nevoilor clienţilor. Experienţa sa practică în ceea ce priveşte redactarea, traducerea şi interpretarea de texte i-a “antrenat” spontaneitatea și capacitatea de a se adapta nevoilor grupului atunci când vine vorba despre strategii și tehnici de scriere.

Andreea este apreciată atât pentru abordarea sa plină de energie, cât şi pentru seriozitatea şi competenţa de care dă dovadă. Cursurile sale sunt, în acelaşi timp, creative, interactive şi dinamice.

Pentru rezervări: georgeta.dendrino@i-interact.ro

Te-ar mai putea interesa și: Curs „Clear speaking is clear thinking” – Think On Your Feet