VIDEO. Yahoo! își va schimba zilnic, timp de 30 de zile logo-ul

VIDEO. Yahoo! își va schimba zilnic, timp de 30 de zile logo-ul

Yahoo! își va modifica logo-ul în fiecare zi, timp de 30 de zile. Modificarea face parte din planul de reinventare a brandului,  informează techcrunch.com.

,,Pe parcursul anului, Yahoo! și-a propus să progreseze, prin urmare , încercăm să facem tot ceea ce este posibil pentru a reflecta acest spirit inovativ. În contextul în care compania noastră evoluează rapid, și logo-ul nostru, care reprezintă esența brand-ului, ar trebui să facă același lucru”, a explicat Kathy Savitt, Chief Marketing Officer al Yahoo!, într- un comunicat ofical al companiei.

Timp de 30 de zile, pe hompage și pe alte site-uri va putea fi văzut un logo diferit, în fiecare zi. O formă finală, în funcție de preferințele utilizatorilor, va fi aleasă pe 5 septembrie.

Schimbările în cadrul Yahoo! au început odată cu venirea la conducere a Marissei Mayer. Printre cei mai recenți pași făcuți de companie pentru reinventare a fost achiziționarea browser-ului Rockmelt.

Yahoo! mai are, însă, de stabilit o strategie de câștigare a clienților. După ce în luna mai compania a cumpărat Tumblr, mulți utilizatori s-au plans că site-ul se tranformă într-o platform de brand advertising.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •