Inspiraţie la ceas de seară, la Nocturnele de Poezie Contemporană

Nocturne de poezie contemporana

Poezia contemporană vorbește despre viața de zi cu zi, despre noi și despre vecinii noștri de bloc, despre zgomotele străzii și despre surprizele cotidiene. Poezia contemporană românească se preocupă foarte mult de viața noastră, dar n-are un public suficient de larg căruia să-i pese de viața ei. Pentru a te apropia mai mult de ea, ARCEN și BRD-Group Société Générale deschid sezonul lecturilor de poezie contemporană în București.

Ediția din acest an a Nocturnelor de Poezie Contemporană se desfășoară până pe 14 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 21.00. Nocturnele îmbină poezia și poeții contemporani cu muzică, voie bună și o priveliște care vorbește și ea despre contrastele cu care trăim, atrăgând un public divers, care nu ezită să revină.

Vineri, 20 iulie, de la ora 21.00, pe terasa blocului Magheru One, va avea loc al doilea eveniment din cadrul Nocturnelor de Poezie Contemporană, ediția a 4-a, un proiect co-produs de Rezidența BRD Scena9.

Nocturnele de Poezie Contemporană aduc în fața publicului 12 scriitori invitați: Sorin Despot, Daniela Luca, Doina Ioanid, Teodora Coman, Alexandra Turcu, Dan Coman, Marin Mălaicu-Hondrari, Nora Iuga, Octavian Soviany, Ștefan Manasia, Andrei Dósa.

Lecturile de poezie vor fi îmbinate cu muzică și jam session, cu o serie de dialoguri tematice, dar și cu prosecco și experiențe unice în cele două spații în care se vor desfășura evenimentele: terasa blocului Magheru One și curtea de la Rezidența BRD Scena9.

Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment şi a vă înscrie la sesiunea preferată, puteţi intra pe pagina de facebook dedicată acestuia – aici.

Sursa: A.R.C.E.N.

Citește și Ateneul Român te invită la Festivalul Internațional „Vară Magică” 2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •